/ home  

Terug

verkleinen vergroten

HBO-bachelor Toegepaste psychologie klassikaal


De opleiding HBO Toegepaste psychologie leidt op voor een boeiende functie in de psychodiagnostiek of hulpverlening. De opleiding kent meerdere uitstroomvarianten en is heel praktijkgericht. Het succesvol afronden van de opleiding geeft recht op een erkend bachelordiploma en de titel Bachelor of Applied Psychology.

Interactieve klassikale bijeenkomsten (iedere 2-3 weken, overdag of in de avond) vormen de kern van de opleiding en garanderen een regelmatig studieritme. In combinatie met thuisstudie, doelgericht lesmateriaal, continue coaching via internet en innovatieve online studietools, ontstaat een zeer effectieve studiemethode voor de professional die zich verder wil ontwikkelen.

De opleiding HBO Toegepaste psychologie van Hogeschool is volledig erkend door het ministerie van OCW. Bovendien heeft deze HBO-opleiding het hoogst haalbare kwaliteitsstempel voor hoger onderwijs: de NVAO-accreditatie. Deze accreditatie garandeert (internationale) erkenning van het Hogeschool-diploma.

Het beroep
Een afgestudeerde mag zich met recht een professional in de psychodiagnostiek en hulpverlening noemen. Het diploma toont aan dat je inzetbaar bent in de brede sector van dienstverlening aan individuen, groepen en organisaties. Bij die dienstverlening staat het psychisch welzijn van de mens centraal. Voor welk specifiek beroep wordt opgeleid is afhankelijk van de gekozen uitstroomrichting:

Geestelijke Gezondheidszorg kinderen en jeugd
Geestelijke Gezondheidszorg volwassenen en ouderen
Onderwijs
Arbeid en organisatie

Heb je interesse in deze opleiding? Vraag hier de gratis informatie aan.

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

LOI voor Bedrijven