/ home  

Terug

verkleinen vergroten

HBO-bachelor Management klassikaal


Opzet van de opleiding HBO Management
Deze opleiding wordt overdag aangeboden op vrijdag of zaterdag en ’s avonds op maandag, dinsdag of donderdag. In totaal zijn er bij de dagopleiding 16 bijeenkomsten per jaar en bij de avondopleiding 32 per jaar.

Tijdens de bijeenkomsten wordt onder begeleiding van een ervaren docent gewerkt aan verdieping van kennis en versterking van vaardigheden. Geen herhaling van de lesstof, maar discussie met studiegenoten, samenwerken aan (business)cases, gastsprekers, boeiende presentaties en examentraining. De weken tussen de bijeenkomsten zijn bestemd voor thuisstudie, met begeleiding via internet.

Inhoud
Tijdens de opleiding HBO Management van Hogeschool worden diverse managementvaardigheden opgedaan en verschillende vormen van management besproken. Onder meer Hoger management en Personeelsmanagement komen aan bod, evenals specifieke aandachtsgebieden als: Projectmanagement, Innovatie- en verandermanagement en Kwaliteitsmanagement. Ten slotte kan gekozen worden uit 2 specialisatiemodules: Internationaal management en Leiderschap en coaching.

Studieprogramma van de opleiding HBO Management
Het studieprogramma laat precies zien welke modules er in de studie zitten.

De studiepunten geven een indicatie van de relatieve omvang per vak. De studiepunten zijn vermeld volgens de Europese standaard (ECTS).

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

LOI voor Bedrijven