/ home  

Terug

verkleinen vergroten

HBO Verander- en Innovatiemanagement


Een systeem dat beter kan, een nieuwe koers voor het bedrijf, een reorganisatie: allemaal ontwikkelingen waar een manager vroeg of laat mee te maken krijgt. Aangezien er vele factoren meespelen en uiteenlopende partijen betrokken zijn, is het van groot belang zulke veranderingen goed te laten verlopen. Het HBO-deelprogramma Verander- en innovatiemanagement leidt op om grote veranderingen en vernieuwingen binnen het bedrijf effectief te managen. In deze opleiding worden zowel de bedrijfsmatige als menselijke kant belicht. Verschillende veranderingsstrategieën komen aan bod, evenals procesmanagement en duurzaam ondernemen. Ook wordt in deze opleiding niet voorbijgegaan aan internationale ontwikkelingen.

De opleiding is onderdeel van de NVAO-geaccrediteerde HBO-bacheloropleiding Management van Hogeschool. Je behaalt 7 studiepunten (EC’s) en krijgt bij doorstroming naar de volledige bacheloropleiding vrijstelling voor de module Verander- en Innovatiemanagement.

Voor wie is het HBO-deelprogramma Verander- en innovatiemanagement bestemd
De opleiding Verander- en Innovatiemanagement is een echte aanrader voor iedereen die binnen een organisatie te maken krijgt met (sterk) veranderende omstandigheden en innovatieprojecten. Vooral managers, projectleiders en beleidsmedewerkers van (non-)profit organisaties hebben veel baat bij deze opleiding.

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

LOI voor Bedrijven