/ home  

Terug

verkleinen vergroten

Master of Business Administration klassikaal


Opzet van de opleiding Master of Business Administration (MBA)
Deze opleiding wordt overdag aangeboden op vrijdag of zaterdag of ’s avonds op maandag, dinsdag of donderdag.

Tijdens de bijeenkomsten wordt onder begeleiding van een ervaren docent gewerkt aan verdieping van kennis en versterking van vaardigheden. Geen herhaling van de lesstof, maar discussie met studiegenoten, samenwerken aan (business)cases, boeiende presentaties en examentraining. De weken tussen de bijeenkomsten zijn bestemd voor thuisstudie, met begeleiding via internet.

Inhoud
De huidige manager heeft steeds meer te maken met ingewikkelde informatie-, telematica- en andere technologieën. Deze technologieën worden toegepast in alle lagen en afdelingen van een bedrijf. Bovendien gaan de ontwikkelingen op technologisch gebied razendsnel. Het is dan ook uitermate belangrijk dat een manager weet hoe hij hiermee om moet gaan. Daarom wordt hier binnen de context van iedere module aandacht aan besteed.

Praktijkgericht
De opleiding MBA is een zeer praktijkgerichte opleiding. Wat je leert, pas je meteen toe in je werk in de vorm van praktijkintegratie-opdrachten. En wat je tegenkomt in je werksituatie, gebruik je bij je opleiding. Alleen zo bereik je een optimale integratie tussen theorie en praktijk.

Bijeenkomsten
Een belangrijk onderdeel van de opleiding wordt gevormd door de bijeenkomsten. Hier werk je samen met medestudenten aan groepsopdrachten. Daarbij train je belangrijke managementvaardigheden. Bovendien vormen de bijeenkomsten een prima gelegenheid om (werk)ervaringen uit te wisselen met je medestudenten.

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

LOI voor Bedrijven