/ home  

Terug

verkleinen vergroten

Gezel dekvloerenlegger


Als Gezel Dekvloerenlegger kun je aan de slag in kleine, middelgrote en grote bedrijven binnen de vloerensector van de afbouwbedrijfstak. Je voert werkzaamheden uit voor diverse opdrachtgevers binnen de woningbouw, utiliteitsbouw, nieuwbouw en renovatie.

Je werkzaamheden zijn meestal binnen, op wisselende locaties en in ruimten waar specifieke eisen gesteld worden aan de slijtvastheid en druksterkte van de vloer, bijvoorbeeld kelders, bergingen en natte ruimten.

Naast het aanbrengen en afwerken van cementgebonden dekvloeren weet je ook hoe je een vloer moet opmeten, tekeningen lezen en reparaties uitvoeren. Ook houd jij je bezig met het inspecteren van het werk en het zoeken naar oplossingen bij problemen. Als Gezel Dekvloerenlegger Cementvloeren houd je ook van regelen. De organisatie van het werk ligt namelijk in jouw handen. Voor het leggen van cementvloeren werk je zowel individueel als in teamverband. Je hebt te maken met o.a. je leidinggevende, je collega’s, de opdrachtgever, de klant, de uitvoerder, het bedrijfsbureau maar ook met medewerkers uit andere disciplines of bewoners.

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

EDUmatch