/ home  

Terug

verkleinen vergroten

HBO De rechtspraktijk


HBO-deelprogramma De rechtspraktijk Nieuw!
Onderdeel van de HBO-bacheloropleiding Rechten

Het HBO-deelprogramma De rechtspraktijk is een brede opleiding, waarbij de verschillende functies in de rechtspraktijk aan de orde komen. Zo is er aandacht voor aspecten uit de rechtbankomgeving, de advocatenpraktijk, de notarispraktijk en de deurwaarderspraktijk. Het formele strafrecht binnen de rechtbank komt aan bod, maar ook het burgerlijk procesrecht en het faillissementsrecht uit de advocatenpraktijk worden behandeld. Net als het erfrecht, hypotheekprocedures en het oprichten van rechtspersonen dat een onderdeel vormt van de notarispraktijk. Tot slot wordt aandacht besteed aan invordering en beslaglegging vanuit de deurwaarderspraktijk. Zo doe je in korte tijd kennis op van het brede werkveld.

Dit deelprogramma is onderdeel van de NVAO-geaccrediteerde HBO-bacheloropleiding Rechten. Succesvolle afronding biedt recht op vrijstelling voor de gelijknamige module binnen die HBO-bacheloropleiding.

Voor wie is het HBO-deelprogramma De rechtspraktijk bestemd
Deze opleiding is bedoeld voor iedereen die op HBO-niveau kennis wil opdoen over de gang van zaken binnen de rechtspraktijk. Ook voor wie daarna (eventueel) een vervolgopleiding in dit vakgebied wil volgen, is het een uitstekende opleiding.

Heb je interesse in deze opleiding? vraag informatie aan

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

LOI voor Bedrijven