/ home  

Terug

verkleinen vergroten

Generation Food


Jaar 1 - Kijkje in de keuken
Het eerste jaar is een gemeenschappelijk basisjaar en ga je op foodsafari. Iedere week neem je een kijkje bij een ander bedrijf. Zo krijg je een beeld van wat de foodbranche allemaal te bieden heeft.

Jaar 2 - Vakmanschap of leidinggeven
Ben je gegrepen door de ambachtelijke kant van het vak en wil je specialist in food worden? Dan kun je kiezen voor de richting Allround Food Expert. Of zie jij jezelf al rondlopen als manager in een fastservicerestaurant of hippe nieuwe startup? Dan is de richting Food, Hospitality & Leadership echt wat voor jou.

Jaar 3 - Eigen baas of manager
Droom je van een eigen zaak en wil je daar helemaal voor gaan? Dan studeer jij af als Food Ondernemer (kwalificatie 25165 – Vakman-ondernemer). Als je droomt van een baan als leidinggevende in een restaurant of op een foodafdeling? Dan studeer je af in de richting Food Management (kwalificatie 25160 – Leidinggevende team/afdeling/project).

Duur
De opleiding duurt in totaal drie jaar. Als je de eerste twee jaar succesvol hebt afgerond dan krijg je een mbo-diploma Allround Food Expert op niveau 3 (kwalificatie 25425 – Vakbekwaam medewerker vers), of Food, Hospitality & Leadership (kwalificatie 25176 - 1e Medewerker fastservice).
Na het succesvol doorlopen van het derde jaar ontvang je een diploma op niveau 4 Food ondernemer (kwalificatie 25165 – Vakman-ondernemer) of Food management (kwalificatie 25160 – Leidinggevende team/afdeling/project).

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk