/ home  

Terug

verkleinen vergroten

Thuisbegeleider niveau 4


De opleiding bestaat uit 3 delen: een basisdeel, een profieldeel en een keuzedeel. Het basisdeel bestaat uit taken die je moet kunnen voor dit werkveld en algemene onderdelen. Dit zijn Nederlandse taal, Rekenen, Loopbaan en burgerschap en Engels (voor niveau 4).

Het profieldeel bestaat uit taken voor de gekozen opleidingsrichting. Voor het keuzedeel mag je je verdiepen in een onderwerp en dit zelf onderzoeken.
n de eerste plaats leer je duaal, dus wat je op school leert kun je meteen in de praktijk onderzoeken en uitproberen. Hierdoor leer je snel en gaat het vooral om doen.

Daarnaast leer je breed en smal. Dat houdt in dat je de basis van het sociaal agogisch werk leert en vervolgens leert wat specifiek is voor het jouw gekozen richting.

De opleiding bestaat uit 3 fasen. Tijdens de eerste twee fasen zitten de opleidingsgroepen van Maatschappelijke Zorg en Pedagogisch Werk met elkaar in de groep. Daarmee leer je over alle doelgroepen van het sociaal agogisch werkveld. PROFIT Opleidingen is hier uniek in. We doen dit omdat elke begeleider dezelfde basisvaardigheden en basishouding moet hebben. Ook kun je hierdoor makkelijker wisselen van doelgroep.

De opleiding is klassikaal wat een bijzonder belangrijke is als je meer uit je opleiding wilt halen. Begeleiden is niet iets dat je leert door een boek te lezen. Hiervoor moet je vooral doen, uitwisselen en proberen.

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

Profit opleidingen