Opleiding & Beroep - Opleidingen - Thuisbegeleider niveau 4

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Thuisbegeleider niveau 4

Beschrijving opleiding

Je werkt solistisch in complexe, multiprobleem zorgsituaties en je werkt zelfstandig samen met andere disciplines. Je begeleidt zelfstandig en schakelt zelfstandig collega’s of leidinggevende in bij bijzonderheden en problemen die haar verantwoordelijkheid en/of deskundigheid te boven gaan. Je zorgt zelfstandig voor een passend ondersteuningsplan, dat je samen met de cliënt en/of naast Lees verder »

Opleidingsinhoud

De opleiding bestaat uit 3 delen: een basisdeel, een profieldeel en een keuzedeel. Het basisdeel bestaat uit taken die je moet kunnen voor dit werkveld en algemene onderdelen. Dit zijn Nederlandse taal, Rekenen, Loopbaan en burgerschap en Engels (voor niveau 4). Het profieldeel bestaat uit taken voor de gekozen opleidingsrichting. Voor het keuzedeel mag je je verdiepen in een onderwerp en dit Lees verder »

Opleidingskosten

Je betaalt alleen voor de fase waaraan je daadwerkelijk deelneemt. Na afloop van de fase kun je je afmelden voor de volgende fase. Onderstaande prijzen gelden in het geval van het volgen van de opleiding vanaf fase 1. Fase 1: Opleidingskosten inclusief lesmateriaal € 2285; In termijnen 5 x € 467; Extra lessen BOL student € 250* Fase 2: Opleidingskosten inclusief lesmateriaal€ Lees verder »

Informatie

  Niveau MBO
  Duur 1,5
  Vormen BOL, BBL
  Branches Gezondheidszorg, Maatschappij

Instroom / toelatingseisen

Deze opleiding is bestemd voor kandidaten die vooral zelfstandig kunnen studeren. En je bent in het bezit van een MBO-4, HAVO of VWO diploma. Ook op basis van je werkervaring in het werkveld van Sociaal Agogisch Werk kan je vrijstelling worden verleend voor 6 Lees verder »

Kans op stage / werk

Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten
Veel kansVeel
Voldoende kansVoldoende
In evenwichtIn evenwicht
Weinig kansWeinig
Zeer weinig kansZeer weinig

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): Profit opleidingen
Controle code*: 805fbTyp de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

Profit opleidingen