/ home  

Terug

verkleinen vergroten

Integrale Veiligheid


Het eerste jaar is vooral georiënteerd op je toekomstige beroepsveld. Je krijgt algemene vakken en projecten. Onderdelen waarmee je te maken krijgt in het eerste jaar zijn onder meer organisatie, omgeving, veiligheid en maatschappij. In het eerste jaar maak je ook al een beetje kennis met je toekomstige beroep door opdrachten uit te voeren in de praktijk. Ook volg je projecten met je medestudenten. Door middel van deze projecten leer je om samen te werken en taken goed te verdelen.

De laatste drie jaar van je studie heet de hoofdfase. In deze drie jaar maak je ook weer kennis met je toekomstige beroep. Je maakt veel projecten mee die in de praktijk voorkomen. In het derde jaar ga je tevens vijf maanden op stage. Je kunt stagelopen in zowel de private als de publieke sector. Wanneer je gaat stagelopen is het de bedoeling dat je een opdracht gaat doen in de veiligheid. Je mag zelf een bedrijf kiezen waar je stage wilt lopen.

Het vierde jaar staat in het teken van het afstuderen. Je doet een afstudeeronderzoek in opdracht van een opdrachtgever. Ook bij het afstuderen mag jij zelf een voor jou interessant bedrijf uitzoeken waar je een praktijkgericht veiligheidsvraagstuk gaat beantwoorden.

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk