Opleiding & Beroep - Opleidingen - Integrale Veiligheid

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Opleiding "Integrale Veiligheid" aan

Hogeschool Inholland

Beschrijving opleiding

Wanneer je de studie integrale veiligheid hebt afgerond mag jij jezelf bachelor of Business Administration noemen. Je kunt als afgestudeerde werk vinden bij uiteenlopende bedrijven. Taken die behoren bij jouw werkzaamheden horen zijn de veiligheidszorg en het veiligheidsbeleid. Je kunt een veiligheidsbeleid opstellen en adviezen uitbrengen over de veiligheid. Tot je taken kunnen ook het Lees verder »

Opleidingsinhoud

Het eerste jaar is vooral georiënteerd op je toekomstige beroepsveld. Je krijgt algemene vakken en projecten. Onderdelen waarmee je te maken krijgt in het eerste jaar zijn onder meer organisatie, omgeving, veiligheid en maatschappij. In het eerste jaar maak je ook al een beetje kennis met je toekomstige beroep door opdrachten uit te voeren in de praktijk. Ook volg je projecten met je Lees verder »

Over Hogeschool Inholland

Hogeschool Inholland biedt je volop kansen! Wil je na je MBO-diploma doorstromen naar het HBO? Kom dan eens langs bij Hogeschool Inholland. Wij hebben onze HBO-opleidingen zo ingericht, dat ze goed aansluiten op jouw opleiding. Hogeschool Inholland besteedt veel energie aan de contacten met jouw school. Er zijn samenwerkingsovereenkomsten afgesloten met bijna alle MBO-instellingen in de Lees verder »

Wat wordt er van je verwacht

Het is belangrijk dat je snel weet te handelen in een moeilijke situaties. Je bent geïnteresseerd in maatschappelijke veiligheid en heb je veel belangstelling voor maatschappelijke ontwikkelingen. In je werk kom je veel met mensen in aanraking. Het is dus belangrijk dat je goed met mensen om kunt gaan en je bent klantvriendelijk.

Opleidingskosten

In het hoger onderwijs moet je collegegeld betalen aan de hogeschool of universiteit. Bij een hoger onderwijsinstelling die door de overheid gefinancierd wordt, is het collegegeld voor bepaalde groepen vastgesteld. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. Deze bijdrage verschilt per school. - Voltijdse opleiding: Voor het studiejaar 2012/2013 Lees verder »

Informatie

  Niveau HBO
  Duur 4
  Vormen Voltijd, Deeltijd
  Branches Veiligheidsberoepen

Instroom / toelatingseisen

Je kunt de opleiding volgen als je in het bezit bent van een van de volgende diploma's: havo, vwo en mbo (niveau 4) oude en nieuwe stijl.

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): NHL Hogeschool
Hogeschool Inholland
Controle code*: 0b429Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk