|
Opleiding "Afdelingschef vers supermarkt" aanSVO vakopleiding food
Beschrijving opleiding
Als afdelingschef vers heb je volop verantwoordelijkheden. Je geeft leiding aan een hele versafdeling, maakt personeelsplanningen en zorgt dat je medewerkers gemotiveerd aan de slag blijven. Je zorgt dat het verkoop- en productieproces vlekkeloos verloopt en je denkt mee over financiën en marketingstrategie. Je bent dus van alle markten thuis!
Opleidingsinhoud
Studenten:
- leren een personeelsplanning te maken
- kunnen het verkoop- en productieproces bewaken en de kosten beheersen
- kunnen financiële gegevens interpreteren
- leren leiding te geven aan medewerkers
- weten hoe ze het marketingbeleid van een bedrijf moeten uitvoeren
Zo werkt leren bij SVO vakopleiding food
SVO vakopleiding food is dé mbo-opleidingsexpert Lees verder »
Over SVO vakopleiding food
Werkend leren aan je eigen carrière
Wil je straks aan de slag in een slagerij, supermarkt of in de voedingsmiddelenindustrie? Of werk je al in de sector en wil je een nog betere productiemedewerker, verkoper, winkelslager, chef of manager worden? Dan is hier je kans. Bij SVO gaan werken en leren hand in hand.
Vier dagen per week ben je bezig met je vak, op de vijfde dag zorgt een team Lees verder »
Opleidingskosten
Wettelijk cursusgeld (als op 1-8 2022 18 jaar of ouder) € 654,-
Content-, licentie- en materiaalkosten € 555,- (wijzigingen voorbehouden)
Het wettelijk cursusgeld wordt vastgesteld door het ministerie van OCW.
|
|
Informatie
Niveau |
MBO |
Duur |
|
Vormen |
BBL |
Branches |
Groot & Detailhandel |
Instroom / toelatingseisen
Om te kunnen starten met deze opleiding is een afgeronde opleiding Medewerker vers (niveau 2) nodig.
|
|
Meer resultaten:
Gevonden in andere categorieën:
|
|
|