|
Productiemedewerker slachtproces
Beschrijving opleiding
Zorgen dat elk product veilig, hygiënisch en volgens de regels wordt verwerkt. Dat is het werk van een productiemedewerker in de versindustrie. Je kent het complete proces, je bewaakt de kwaliteit van het product en voert proces- en productcontroles uit aan de schone en vuile slachtlijn. Want optimale kwaliteit en perfecte voedselveiligheid, daar gaat het om in jouw vak. Want optimale kwaliteit Lees verder »
Opleidingsinhoud
Inhoud van de opleiding
Studenten:
• krijgen meer inzicht in het productieproces en hun bijdrage daaraan.
• ontwikkelen betere vaardigheden voor diverse handelingen binnen hun werk.
• ontwikkelen een groter verantwoordelijkheidsgevoel.
• vergroten hun productkennis.
Zo werkt leren bij SVO vakopleiding food
SVO vakopleiding food is dé Lees verder »
Opleidingskosten
Wettelijk cursusgeld (18 jaar en ouder) € 270,-
Content-, licentie- en materiaalkosten maximaal € 555,- (wijzigingen voorbehouden)
Het wettelijk cursusgeld wordt vastgesteld door het ministerie van OCW.
|
|
Informatie
Niveau |
MBO |
Duur |
2 |
Vormen |
BBL |
Branches |
Foodindustrie, Groot & Detailhandel, Versindustrie, Voeding |
Instroom / toelatingseisen
Om te kunnen starten met deze opleiding is een vmbo-, vbo-, of lbo-opleiding nodig.
|
|
Meer resultaten:
Gevonden in andere categorieën:
|
|
|