Opleiding & Beroep - Opleidingen - Verkoopmanager Mobiliteitsbranche

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Opleiding "Verkoopmanager Mobiliteitsbranche" aan

Summa College

Beschrijving opleiding

Als verkoopmanager in de mobiliteitsbranche werk je meestal in de showroom. Dat doe je voornamelijk bij personenautobedrijven en truckdealers. Indien je als verkoopmanager bij een wereldwijd bedrijf werkt komt het voor dat je op locatie verkoopt. De verkoopmanager ondersteunt de bedrijfsleiding. Je ontwikkelt verkoopbeleid en maakt marketing- en verkoopplannen. Om die plannen uit te voeren heb Lees verder »

Opleidingsinhoud

Over Summa College

ROC Eindhoven is een regionaal opleidingencentrum. Jongeren, volwassenen, werkenden en werkzoekenden kunnen bij ons terecht voor beroepsonderwijs, volwasseneneducatie en voortgezet onderwijs. Het onderwijs is branchegewijs georganiseerd in 22 scholen: - 20 scholen voor middelbaar beroepsonderwijs. - 1 school voor volwasseneneducatie. - 1 school voor voortgezet onderwijs. Met 1450 Lees verder »

Wat wordt er van je verwacht

Als verkoopmanager mobiliteitsbranche ben je ondernemend en leidinggevend. Bovendien heb je altijd met mensen van doen. Daarom is het belangrijk dat je sociaal bent, alsmede service- en klantgericht. Je hebt geen moeite met het nemen van lastige beslissingen, als het bijvoorbeeld gaat om het ontslaan van een medewerker. Daarbij ben je proactief en zorgt voor een goede (werk)sfeer in het bedrijf.

Opleidingskosten

Binnen het beroepsonderwijs wordt onderscheid gemaakt tussen les- en cursusgeld. Vanaf je 18e ben je verplicht dit te betalen. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. Deze bijdrage verschilt per school. - Voltijd BOL: Voor het studiejaar 2019/2020 (start 1 september) is het wettelijke collegegeld vastgesteld op € 1.168,- Neem voor Lees verder »

Informatie

  Niveau MBO
  Duur 3-4
  Vormen BOL
  Branches Motorvoertuigen, Verkoop & Commercieel

Instroom / toelatingseisen

Tot het MBO word je toegelaten als je reeds enkele jaren voortgezet onderwijs hebt gehad, meestal een VMBO-opleiding of enkele jaren HAVO of VWO.
Voor deze niveau 4 (Specialisten/Middenkaderopleiding) heb je minimaal een VMBO-diploma (Kaderberoepsgerichte Lees verder »

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en):
Summa College
Aventus
Noorderpoort
Automotive College
Automotive College
Controle code*: 47184Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk