Opleiding & Beroep - Opleidingen - Technicus avionica

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Opleiding "Technicus avionica" aan

ROC Tilburg

Beschrijving opleiding

Na het behalen van dat felbegeerde diploma ben jij als technicus avionica verantwoordelijk voor onderhoud. Hierbij moet je denken aan het onderhoud van een navigatiesysteem en de automatische piloot in vliegtuigen. Vrij belangrijke onderdelen waarvoor jij de verantwoordelijk draagt! Veiligheid is een van de meest essentiele onderdelen in je werk en het is altijd belangrijk deze op numme 1 te Lees verder »

Opleidingsinhoud

Tijdens de opleiding zijn er verschillende vakken die jij krijgt om het de beste technicus te kunnen worden. Hierbij kun je denken aan de basisbeginselen van vliegtuigtechniek, waarbij extra aandacht op et gebied van elektronica en vluchtgeleidingsystemen. Regels en protocollen zijn er genoeg en hier wordt dan ook voldoende aandacht aan besteed zodat jij te allen tijde veiligig en volgens Lees verder »

Over ROC Tilburg

Kiezen voor ROC Midden-Brabant is kiezen voor het beste. Wij bieden je veelzijdig en modern onderwijs en ondanks de grootte van de organisatie ben je beslist geen nummer. Wij staan voor je klaar om je te begeleiden bij je studiekeuze en heb je eenmaal gekozen, dan kun je rekenen op een uitstekende begeleiding. Je kunt bij ons talloze beroepsopleidingen volgen, maar het draait in het leven niet Lees verder »

Wat wordt er van je verwacht

Je hebt een goed inzicht als het gaat om machines en installaties. Daarnaast ben jij dé persoon die altijd alles georganiseerd kan laten verlopen. Elektrotechniek is een specialisatie waar je je graag op wilt focussen en je beschikt over een goed gevoel voor verantwoordelijkheid. Een talenknobbel? Dat kan van pas komen binnen dit vakgebied.

Opleidingskosten

Binnen het beroepsonderwijs wordt onderscheid gemaakt tussen les- en cursusgeld. Vanaf je 18e ben je verplicht dit te betalen. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. Deze bijdrage verschilt per school. - Voltijd BOL: Voor het studiejaar 2013/2014 (start 1 september) is het wettelijke collegegeld vastgesteld op € 1.090,00. Neem voor Lees verder »

Informatie

  Niveau MBO
  Duur 3-4
  Vormen BOL
  Branches Luchtvaart

Instroom / toelatingseisen

Heb je wel een VMBO-diploma, maar in een andere sector? Dan kun je onder bepaalde voorwaarden instromen. Vraag dit bij de school van jouw keuze na;
Overgangsbewijs HAVO/VWO 3-4;
MBO diploma niveau 3.

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): Vista College
MBO College Airport (ROC van Amsterdam)
ROC Tilburg
ROC van Amsterdam
ROC West Brabant - Markiezaat College
Curio
Curio
Controle code*: 0e053Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk