Opleiding & Beroep - Opleidingen - Medewerker Juwelier

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Opleiding "Medewerker Juwelier" aan

Zadkine

Beschrijving opleiding

Als Medewerker Juwelier werk je in een juweliersbedrijf; waar je vooral te vinden bent in de verkoopruimte. Als Medewerker Juwelier combineer je kennis van producten en de markt met mensenkennis, sociale vaardigheden, representativiteit en commercieel inzicht. Je hebt een scherp oog voor nieuwe trends en kan daarop inspelen. Als Medewerker Juwelier heb je als vakman een uitvoerende rol. Je Lees verder »

Opleidingsinhoud

Tijdens de opleiding leer je verschillende essentiële onderwerpen over je toekomstige werk als medewerker juwelier. Je ontwikkelt kennis over de juweliersbranche tijdens de opleiding en krijgt vakken zoals marketing en verkoop. Het etaleren en zorgen voor een goed display is van belang als het gaat om een juwelierszaak en je leert dan ook alles wat jij moet weten voor de toekomst! Vakken zoals Lees verder »

Over Zadkine

ROC Zadkine - Onderwijs voor iedereen. - ROC Zadkine is een dynamisch instituut voor educatie en middelbaar beroepsonderwijs in Nederland. Ongeveer 30.000 jongeren en volwassenen volgen hier momenteel overdag of 's avonds een opleiding op ongeveer 50 locaties in de regio Rotterdam en daarbuiten, bijvoorbeeld in Schoonhoven. Het onderwijsaanbod omvat bijna 400 opleidingen, verdeeld over Lees verder »

Wat wordt er van je verwacht

Je bent een échte verkoper en hebt een ondernemende instelling. Je bent klantgericht, hebt sociale vaardigheden en kunt goed samenwerken binnen een team. Daarnaast heb je een affiniteit met edelstenen en edelmetaal.

Opleidingskosten

Binnen het beroepsonderwijs wordt onderscheid gemaakt tussen les- en cursusgeld. Vanaf je 18e ben je verplicht dit te betalen. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals reiskosten, boekenkosten, etc. Deze bijdrage verschilt per school. - Voltijd BOL: Voor het studiejaar 2019/2020 (start 1 september) is het wettelijke collegegeld vastgesteld op € 1.168,- Neem voor Lees verder »

Informatie

  Niveau MBO
  Duur 2-4
  Vormen BOL, BBL
  Branches Fijnmechanica

Instroom / toelatingseisen

Tot het MBO word je toegelaten als je reeds enkele jaren voortgezet onderwijs hebt gehad, meestal een VMBO-opleiding of enkele jaren HAVO of VWO.

Voor deze vakopleiding (niveau 3) gelden de volgende toelatingseisen:
kaderberoepsgerichte leerweg: je Lees verder »

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): Zadkine
Controle code*: 109ffTyp de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

Zadkine