Opleiding & Beroep - Opleidingen - Operationeel technicus

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Opleiding "Operationeel technicus" aan

Aventus

Beschrijving opleiding

De operationeel technicus werkt in de procesindustrie, maar kan bijvoorbeeld ook aan de slag bij energiebedrijven, ziekenhuizen of bij de marine. Als operationeel technicus ben je voornamelijk bezig met het bedienen en assisteren bij het installeren van apparaten of onderdelen ervan. In sommige gevallen voer je installatiewerkzaamheden ook zelf uit. Ook ben je verantwoordelijk voor het Lees verder »

Opleidingsinhoud

Tijdens de opleiding krijg je verschillende vakken aangeboden als het gaat om techniek. Hierbij kun je denken aan regeltechniek, procestechniek en energietechniek. Productieprocessen worden uitvoerig behandeld zodat jij deze kunt bedienen en kunt bewaken. Onderhoud is daarnaast ook van toepassing bij de productieprocessen. Naast deze vakken worden ook vakken zoals wiskunde, natuurkunde en Lees verder »

Over Aventus

ROC Aventus dynamisch anders ROC Aventus verzorgt (middelbare) beroepsopleidingen en educatie voor jongeren en volwassenen in Apeldoorn - Deventer- Zutphen. De deelnemers worden bij ROC Aventus voorbereid op participatie in de maatschappij, opgeleid voor de uitoefening van een beroep of ze stromen door naar vervolgonderwijs (bijvoorbeeld HBO). ROC Aventus wil iedereen een passende Lees verder »

Wat wordt er van je verwacht

Je bent handig en leidt graag een team. Je kunt mensen goed aansturen en beschikt over een goed technisch inzicht. Je hebt een grote interesse in techniek en wil graag aan de slag met verschillende machines en installaties.

Opleidingskosten

Binnen het beroepsonderwijs wordt onderscheid gemaakt tussen les- en cursusgeld. Vanaf je 18e ben je verplicht dit te betalen. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals reiskosten, boekenkosten, etc. Deze bijdrage verschilt per school. - Voltijd BOL: Voor het studiejaar 2019/2020 (start 1 september) is het wettelijke collegegeld vastgesteld op € 1.168,- Neem voor Lees verder »

Informatie

  Niveau MBO
  Duur 2-4
  Vormen BOL
  Branches Procestechniek

Instroom / toelatingseisen

Tot het MBO word je toegelaten als je reeds enkele jaren voortgezet onderwijs hebt gehad, meestal een VMBO-opleiding of enkele jaren HAVO of VWO.

Voor deze vakopleiding (niveau 3) gelden de volgende toelatingseisen:
kaderberoepsgerichte leerweg: je Lees verder »

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): STC mbo college
Aventus
Controle code*: 04161Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

Aventus
STC mbo college