Opleiding & Beroep - Opleidingen - Coördinator Havenoperaties

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Opleiding "Coördinator Havenoperaties" aan

STC mbo college

Beschrijving opleiding

Vind je het leuk om bij een bedrijf te werken dat 24 uur per dag, 7 dagen per week actief is? Dan is Coördinator Havenoperaties iets voor jou! Het werk in de haven is snel en dynamisch. Werken in de haven betekent werken in een internationaal centrum van handel, overslag, industrie en distributie. Als Coördinator Havenoperaties kun je werken bij een bulk- , containeroverslag-, roro- of Lees verder »

Opleidingsinhoud

Tijdens de opleiding ga je leren hoe de terminalprocessen verlopen en hoe je deze kunt plannen en organiseren. Je leert over veiligheid en over het vervoer van gevaarlijke stoffen. Verder zul je de vakken Nederlands, Engels, Duits, rekenen en burgerschap gaan volgen.

Over STC mbo college

Het Scheepvaart en Transport College in Rotterdam is wereldwijd toonaangevend op het gebied van opleidingen voor operationele en management functies in de logistieke- en transportketen en de procesindustrie. Het Scheepvaart en Transport College is door het Nederlandse Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen erkend als enige vakschool voor scheepvaart, logistiek en Lees verder »

Wat wordt er van je verwacht

Als Coördinator Havenoperaties verzorg je de planning en bewaak je de voortgang van het project. Je stuurt collega’s aan en verdeelt de taken onderling. Verder ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen van de goederen en zorg je ervoor dat ze juist worden getransporteerd naar de opslag of een volgend vervoermiddel. Ook ben je erg gesteld op de veiligheid.

Opleidingskosten

Binnen het middelbaar beroepsonderwijs wordt onderscheid gemaakt tussen les- en cursusgeld. Vanaf je 18e ben je verplicht dit te betalen. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. Deze bijdrage verschilt per school. Voltijd MBO (BOL): Voor het studiejaar 2020/2021 is het wettelijke collegegeld vastgesteld op € 1.202,-. Neem Lees verder »

Informatie

  Niveau MBO
  Duur 2-4
  Vormen BBL
  Branches Maritiem, Transport

Instroom / toelatingseisen

Tot het MBO word je toegelaten als je reeds enkele jaren voortgezet onderwijs hebt gehad, meestal een VMBO-opleiding of enkele jaren HAVO of VWO.

Voor deze vakopleiding (niveau 3) gelden de volgende toelatingseisen:
kaderberoepsgerichte leerweg: je Lees verder »

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): STC mbo college
Controle code*: f9538Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

STC mbo college