Opleiding & Beroep - Opleidingen - International Leisure Management

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Opleiding "International Leisure Management" aan

NHTV internationaal hoger onderwijs Breda

Beschrijving opleiding

Je bent gericht op het 'bezighouden' van mensen: het bieden van mogelijkheden waardoor zij hun vrijetijd zinvol kunnen besteden op het gebied van kunst en cultuur (musea, kunstroutes, tentoonstellingen), sport (evenementen, inrichting van parken met attributen), media, natuur en landschap, congressen, toerisme en recreatie. Je kunt werken bij allerlei organisaties die zich op dit gebied bewegen: Lees verder »

Opleidingsinhoud

Deze opleiding wordt in het Engels verzorgd / The language of instruction is English De propedeuse (1 jaar) geeft je inzicht in het werkveld en de beroepseisen. Je werkt samen met andere studenten aan bepaalde projecten, waarin de afzonderlijke vakken bijeenkomen. Je traint jezelf op het terrein van communicatie, organisatie van evenementen, vormgeving en AV. Theorie vind je in vakken als Lees verder »

Over NHTV internationaal hoger onderwijs Breda

NHTV internationale hogeschool Breda NHTV is een internationale themahogeschool in de stad Breda. Bij NHTV kun je je bachelor halen op het gebied van toerisme, hospitality, entertainment en mobiliteit. Welke opleiding je ook kiest, bij NHTV word je voorbereid op een internationale loopbaan Studeren aan NHTV NHTV internationale hogeschool Breda biedt een totaalpakket aan opleidingen en Lees verder »

Wat wordt er van je verwacht

Je moet goed kunnen communiceren met andere mensen, hen enthousiast kunnen maken, hen motiveren. Je moet een creatieve geest hebben, oog voor nieuwe ontwikkelingen en trends in de vrijetijdsbesteding.

Opleidingskosten

In het hoger onderwijs moet je collegegeld betalen aan de hogeschool of universiteit. Bij een hoger onderwijsinstelling die door de overheid gefinancierd wordt, is het collegegeld voor bepaalde groepen vastgesteld. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. Deze bijdrage verschilt per school. - Voltijdse opleiding (VTO): Voor het studiejaar Lees verder »

Informatie

  Niveau HBO
  Duur 4
  Vormen Voltijd
  Branches Economie & Financieel, Management & Org., Toerisme

Instroom / toelatingseisen

Voor de actuele eisen aan de vooropleiding verwijzen we je naar de website van de aanbieder.

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): NHTV internationaal hoger onderwijs Breda
Controle code*: ce305Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk