Opleiding & Beroep - Opleidingen - Toegepaste Biologie (B)

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Opleiding "Toegepaste Biologie (B)" aan

HAS Den Bosch

Beschrijving opleiding

Als toegepast bioloog kan je werken op uiteenlopende plekken. Je kan bijvoorbeeld aan de slag bij een dierentuin, een onderzoeksinstituut of de overheid. Je kan werken als onder meer adviseur ecologie of nutritionist. Je richt je in je werkzaamheden op het instandhouden van biodiversiteit en ontwikkelen van een duurzame leefomgeving. Hetzij voor dieren, hetzij voor natuur. Je bedenkt Lees verder »

Opleidingsinhoud

Tijdens de eerste twee jaar van de opleiding doe je door een mix van projecten, cases, theorie en praktijk veel biologische kennis op. Je leert tevens hoe een onderzoek in elkaar zit en hoe je zo’n onderzoek opzet en uitvoert. Daarna, in het derde jaar, ga je op stage. Ook in het buitenland. Zo vergroot en verbeter je je kennis van het vakgebied. In het afstudeerjaar kies je een Lees verder »

Over HAS Den Bosch

HAS Den Bosch is een hogeschool waar alles draait om plant, dier, voeding, management, landschap, natuur en milieu. Het is een kleine hogeschool met 1500 studenten. Je kunt er kiezen uit 9 fascinerende studies: Bedrijfskunde en agribusiness Ondernemer en bedrijf Milieutechnologie Voedingsmiddelentechnologie Food Design Tuinbouw en akkerbouw Stad en streekontwikkeling Lees verder »

Wat wordt er van je verwacht

Als toegepast bioloog moet je beschikken over een flinke interesse in natuur, plant en dier. Dat koppel je aan uitgebreide kennis van biologie. Tevens werk je nauwkeurig en onderzoekend.

Opleidingskosten

In het hoger onderwijs moet je collegegeld betalen aan de hogeschool of universiteit. Bij een hoger onderwijsinstelling die door de overheid gefinancierd wordt, is het collegegeld voor bepaalde groepen vastgesteld. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. Deze bijdrage verschilt per school. - Voltijdse opleiding: Voor het studiejaar 2019/2020 Lees verder »

Informatie

  Niveau HBO
  Duur
  Vormen Voltijd
  Branches Dieren, Groen & Agrarisch, Wetenschappen

Instroom / toelatingseisen

HAVO of VWO (profielen: NT, NG, EM met scheikunde)
MBO diploma niveau 4

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): CAH Vilentum Hogeschool
Aeres Hogeschool
HAS Den Bosch
Controle code*: 9dc6eTyp de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk