Opleiding & Beroep - Opleidingen - Assemblagetechnicus

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Opleiding "Assemblagetechnicus" aan

Edumatch College

Beschrijving opleiding

Als Assemblagetechnicus Mobiliteitsbranche werk je bij serieproductiebedrijven en/of assemblagebedrijven. Je werkt meestal in een assemblagehal waar je aan de hand van werktekeningen zelfstandig componenten en halffabrikaten van bijvoorbeeld auto-onderdelen monteert en assembleert. Tijdens je werkzaamheden bereid je assemblagewerkzaamheden voor. Je krijgt hiervoor instructies van je Lees verder »

Opleidingsinhoud

Tijdens de opleiidng leer jij veel verschillende aspecten kennen van het beroep. Naast de theoretische kennis wordt ook een groot deel van de opleiding besteed aan het opdoen van ervaring als het gaat om de praktijk. Je leert namelijk werke handelingen precies verricht worden en hoe onderdelen worden vastgemaakt. Daarnaast worden alle relevante technieken en gereeschappen uitgebreid behandeld Lees verder »

Over Edumatch College

Het Deltion College is een Regionaal OpleidingenCentrum (ROC) met een zeer breed aanbod van scholings- en opleidingsmogelijkheden in Zwolle en omgeving. Opleidingen waarmee je een sterke start maakt op de arbeidsmarkt. Het Deltion College heeft meer dan 400 opleidingen. Hierdoor lijkt het een grote school, maar de opleidingen zijn verdeeld in herkenbare kleine afdelingen. Deelnemers, Lees verder »

Wat wordt er van je verwacht

Je bent handig en erg technisch ingesteld. Je werkt graag met je handen en vindt vuile handen niet erg. Je werkt met kwetsbare onderdelen die snel beschadigd kunnen worden. Daarom moet je heel nauwkeurig en zorgvuldig te werk gaan. De werkzaamheden zijn vaak routinematig en eenzijdig. Je moet het niet erg vinden om te staan, want je moet de hele dag op één plek staan. Bovendien werk je meestal Lees verder »

Opleidingskosten

Binnen het beroepsonderwijs wordt onderscheid gemaakt tussen les- en cursusgeld. Vanaf je 18e ben je verplicht dit te betalen. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. Deze bijdrage verschilt per school. - Voltijd MBO (BOL): Voor het studiejaar 2023/2024 is het wettelijke collegegeld vastgesteld op € 1.357,-. Neem voor mogelijkheden Lees verder »

Informatie

  Niveau MBO
  Duur 2-3
  Vormen BBL
  Branches Motorvoertuigen

Instroom / toelatingseisen

Een mbo-opleiding op niveau 2 heet een basisberoepsopleiding. Wil je bijvoorbeeld verkoper of medewerker financiële administratie worden? Dan kan je terecht bij een basisberoepsopleiding op niveau 2. De toelatingseisen voor dit niveau mbo-studies zijn Lees verder »

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): Edumatch College
Controle code*: ec696Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

Edumatch College