Opleiding & Beroep - Opleidingen - Manager/bedrijfsleider fastservice

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Opleiding "Manager/bedrijfsleider fastservice" aan

ROC van Amsterdam

Beschrijving opleiding

Als Bedrijfsleider Fastservice ben je werkzaam in fastservicebedrijven zoals fastfoodrestaurants, bedrijfskantines, cafetaria’s, strandpaviljoens, buffetrestaurants, ijssalons, koffiezaken en tearooms, bake-off bedrijven, broodjeszaken, lunchrooms, pizza-afhaal- en bezorgbedrijven en pannenkoekenrestaurants. Als Bedrijfsleider Fastservice geef je leiding aan de medewerkers binnen het Lees verder »

Opleidingsinhoud

Tijdens de opleiding worden je leiderschapskwaliteiten verder ontwikkeld en leer je mensen coachen en aansturen. Je leert daarnaast de eindverantwoordelijkheid kennen die jij draagt als management en hoe de resultaten van je vestiging worden bijgehouden. Administratief werk en de ondernemende kant van de zaak heb jij hoe dan ook onder de knie na het voltooien van je opleiding. Hierbij kun je Lees verder »

Over ROC van Amsterdam

Wat is het ROC van Amsterdam? Het ROC van Amsterdam is het grootste Regionale Opleidingen Centrum in ons land met vestigingen in Amsterdam, Amstelveen, Hoofddorp en Hilversum. We zijn één van de grootste 'community colleges' in Europa. De school met de meeste beroepsopleidingen Het ROC van Amsterdam biedt je de meeste beroepsopleidingen in de regio. Van eerste monteur, Lees verder »

Wat wordt er van je verwacht

Je bent een échte leider en neemt graag het voortouw. Je hebt een goed verantwoordelijkheidsgevoel en hebt een talent voor het organiseren en plannen van verschillende evenementen en dingen. Je hebt een affiniteit met foodservice / horeca en wilt graag meer leren.

Opleidingskosten

Binnen het beroepsonderwijs wordt onderscheid gemaakt tussen les- en cursusgeld. Vanaf je 18e ben je verplicht dit te betalen. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals reiskosten, boekenkosten, etc. Deze bijdrage verschilt per school. - Voltijd BOL: Voor het studiejaar 2019/2020 (start 1 september) is het wettelijke collegegeld vastgesteld op € 1.168,- Neem voor Lees verder »

Vervolgopleidingen

Hoger Hotelonderwijs

Informatie

  Niveau MBO
  Duur 1-2
  Vormen Onbekend
  Branches Horeca

Vooropleidingen

1e Medewerker fastservice

Instroom / toelatingseisen

Tot het MBO word je toegelaten als je reeds enkele jaren voortgezet onderwijs hebt gehad, meestal een VMBO-opleiding of enkele jaren HAVO of VWO.
Voor deze niveau 4 (Specialisten/Middenkaderopleiding) heb je minimaal een VMBO-diploma (Kaderberoepsgerichte Lees verder »

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): Albeda
Controle code*: b94d0Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

Albeda

Meer over het werkveld:

Meer informatie over werken in de Horeca vind je op de site van het Horeca Branche Instituut.
http://www.horeca.nl