Opleiding & Beroep - Opleidingen - Persoonlijk Begeleider Gehandicaptenzorg niveau 4

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Opleiding "Persoonlijk Begeleider Gehandicaptenzorg niveau 4" aan

Profit opleidingen

Beschrijving opleiding

Het beroep e begeleidt mensen van alle leeftijden met verstandelijke, lichamelijke, zintuiglijke of meervoudige beperkingen. Je werkt in teamverband en solistisch. Je handelt zelfstandig en schakelt zo nodig zelfstandig anderen in. Je zorgt zelfstandig, in afstemming met de cliënt en/of naast betrokkenen, voor een passend ondersteunings- en activiteitenplan. Je coördineert Lees verder »

Opleidingsinhoud

Kies je voor PROFIT Opleidingen dan kies je voor praktijkgericht het vak leren, dan kies je voor persoonlijke ontwikkeling, dan kies je voor klassikaal onderwijs, dan kies je voor samen met studenten van de andere agogische opleidingen studeren en dus voor breder opleiden. Kies je voor PROFIT Opleidingen dan kies je voor les en begeleiding met een voortdurende koppeling van praktijkervaringen Lees verder »

Over Profit opleidingen

[b]OVER PROFIT OPLEIDINGEN[/b] [b]Sociaal Agogisch Werk[/b] Je hebt belangstelling voor mensen en wilt graag met ze werken. Je wilt voor mensen betekenisvol zijn. Dat kunnen kinderen, volwassenen en/of ouderen zijn. Behulpzaam in opvoeden, ontwikkelen en begeleiden wat kan overgaan in coachen of hulpverlenen. Deze brede basis aan mogelijkheden noemen we Sociaal Agogisch Werk. PROFIT Opleidingen Lees verder »

Opleidingskosten

Je betaalt alleen de kosten van de fase waaraan je daadwerkelijk deelneemt. Na afloop van de fase kun je je afmelden voor de volgende fase. Onderstaande prijzen gelden in het geval van het volgen van de opleiding vanaf fase 1. Fase 1: Opleidingskosten inclusief lesmateriaal € 2285; In termijnen 5 x € 467; Extra lessen BOL student € 250* Fase 2: Opleidingskosten inclusief Lees verder »

Informatie

  Niveau MBO
  Duur 18 maanden
  Vormen BOL, BBL
  Branches Gezondheidszorg, Sociale dienstverlening, Welzijn

Instroom / toelatingseisen

Deze opleiding is bestemd voor volwassenen vanaf 20 jaar. Uitzondering op deze leeftijd is in een enkele situatie mogelijk. De leeftijd van de studenten ligt tussen de 20 en 60 jaar. Niet je vooropleiding maar je levens- en werkervaring zijn vooral bepalend Lees verder »

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): Profit opleidingen
Controle code*: c9aa6Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

Profit opleidingen