Opleiding & Beroep - Opleidingen - Allround medewerker versindustrie

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Opleiding "Allround medewerker versindustrie" aan

SVO vakopleiding food

Beschrijving opleiding

Als allround medewerker versindustrie begeleid je medewerkers vakinhoudelijk bij de productiewerkzaamheden. Hierbij is het belangrijk om kennis en vaardigheden van de handelingen en kwaliteitsaspecten van versproducten en/of machines. Je bewaakt en controleert het productieproces zodat het proces efficiënt en effectief verloopt en de planning gehaald wordt. Verder analyseer je knelpunten in Lees verder »

Opleidingsinhoud

Inhoud van de opleiding Studenten: - inzicht in het productieproces. - kwaliteitszorg en -controles. - leren kritisch te kijken naar het productieproces en signaleren verbeteringen voor proces en product. - sturen en begeleiden medewerkers. - Je kunt je afhankelijk van je functie verder specialiseren in leidinggeven, procestechniek of product/kwaliteit. Zo Lees verder »

Over SVO vakopleiding food

Werkend leren aan je eigen carrière Wil je straks aan de slag in een slagerij, supermarkt of in de voedingsmiddelenindustrie? Of werk je al in de sector en wil je een nog betere productiemedewerker, verkoper, winkelslager, chef of manager worden? Dan is hier je kans. Bij SVO gaan werken en leren hand in hand. Vier dagen per week ben je bezig met je vak, op de vijfde dag zorgt een team Lees verder »

Opleidingskosten

Binnen het beroepsonderwijs wordt onderscheid gemaakt tussen les- en cursusgeld. Vanaf je 18e ben je verplicht dit te betalen. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. - Voltijd MBO (BOL): Voor het studiejaar 2021/2022 is het wettelijke collegegeld vastgesteld op € 608,-. Neem voor mogelijkheden m.b.t. studiefinanciering contact op met Lees verder »

Vervolgopleidingen

Productieleider

Informatie

  Niveau MBO
  Duur 1-2
  Vormen BBL
  Branches Versindustrie, Voeding

Instroom / toelatingseisen

Een mbo-opleiding op niveau 3 heet een vakopleiding. De opleiding duurt 3 jaar.
De toelatingseisen voor een vakopleiding zijn:
minimaal vmbo kader. Heb je bijvoorbeeld een vmbo-diploma basisleerweg? Dan voldoe je niet aan de toelatingseisen voor een Lees verder »

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): ROC Friese Poort
SVO vakopleiding food
Controle code*: aea1fTyp de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Beroepen bij deze opleiding:

Allround Voedingsoperator