|
Opleiding "Assistent horeca, voeding en voedingsindustrie" aanSVO vakopleiding food
Beschrijving opleiding
Veilig en hygiënisch voeding produceren, daar gaat het om in de voedings¬industrie. Als assistent voer je productiewerkzaamheden uit, bewaak je de kwaliteit van producten en sla je producten en materialen veilig op. Een goed productieproces begint bij jou!
Opleidingsinhoud
Inhoud van de opleiding
Studenten:
• krijgen meer inzicht in het productieproces en hun bijdrage daaraan.
• ontwikkelen een groter verantwoordelijkheidsgevoel.
• leren beter te communiceren.
Zo werkt leren bij SVO vakopleiding food
SVO vakopleiding food is dé mbo-opleidingsexpert in de foodbranche. Onze opleidingen sluiten goed
aan op de praktijk Lees verder »
Over SVO vakopleiding food
Werkend leren aan je eigen carrière
Wil je straks aan de slag in een slagerij, supermarkt of in de voedingsmiddelenindustrie? Of werk je al in de sector en wil je een nog betere productiemedewerker, verkoper, winkelslager, chef of manager worden? Dan is hier je kans. Bij SVO gaan werken en leren hand in hand.
Vier dagen per week ben je bezig met je vak, op de vijfde dag zorgt een team Lees verder »
Opleidingskosten
Wettelijk cursusgeld (18 jaar en ouder) € 270,-
Digitaal lesmateriaal, materiaalkosten en licenties € 532,- (wijzigingen voorbehouden)
Het wettelijk cursusgeld wordt vastgesteld door het ministerie van OCW.
|
|
Informatie
Niveau |
MBO |
Duur |
1 |
Vormen |
BBL |
Branches |
Versindustrie, Voeding |
Instroom / toelatingseisen
Studenten krijgen een intake om te toetsen of zij het taalniveau A1 beheersen. Is dat niet het geval dan is het mogelijk om voorafgaand aan de opleiding een taaltraining te volgen. Daarnaast moet het voor de student haalbaar zijn om de opleiding succesvol af Lees verder »
|
|
Meer resultaten:
Gevonden in andere categorieën:
|
|
|