Opleiding & Beroep - Opleidingen - Security Management

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Opleiding "Security Management" aan

Saxion

Beschrijving opleiding

Wil jij een belangrijke bijdrage leveren aan het voorkomen en oplossen van calamiteiten binnen een groot bedrijf? Dan is Security Management zeker iets voor jou. Je wordt opgeleid tot allround deskundige op het gebied van security. Jij zorgt voor de beveiliging van mensen, bezittingen en processen bij grote bedrijven en evenementen. Deze bedrijven krijgen steeds vaker te maken met lastige Lees verder »

Opleidingsinhoud

Tijdens de opleiding volg je specifieke security-vakken zoals: - securitykunde - risicomanagement - crowdmanagement - criminologie - crisismanagement - security awareness. Daarnaast krijg je natuurlijk reguliere basisvakken zoals: - rechten - bedrijfskunde - economie Ook zijn er trainingen op het gebied van communicatie en ethiek, onderzoeksmethoden en statistiek en Lees verder »

Over Saxion

Bijzonder actief De Saxion Hogescholen, met vestigingen in Deventer, Enschede en Apeldoorn, vormen met ongeveer 20.000 studenten en circa 1.500 medewerkers een van de grootste instellingen voor hoger onderwijs in Oost-Nederland. Saxion biedt een breed scala aan opleidingen in diverse varianten aan. Het onderwijs kan als hoogwaardig, innovatief en ondernemend gekarakteriseerd worden. Studenten Lees verder »

Opleidingskosten

In het hoger onderwijs moet je collegegeld betalen aan de hogeschool of universiteit. Bij een hoger onderwijsinstelling die door de overheid gefinancierd wordt, is het collegegeld voor bepaalde groepen vastgesteld. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. Deze bijdrage verschilt per school. - Voltijdse opleiding: Voor het studiejaar 2020-2021 Lees verder »

Informatie

  Niveau HBO
  Duur 4
  Vormen Voltijd, Deeltijd
  Branches Veiligheidsberoepen

Instroom / toelatingseisen

Voor de actuele eisen aan de vooropleiding verwijzen we je naar de website van de aanbieder.

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): Saxion
Controle code*: 1f8d4Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

Saxion