Opleiding & Beroep - Opleidingen - Machinist Railvervoer

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Opleiding "Machinist Railvervoer" aan

ROC van Amsterdam

Beschrijving opleiding

Als Machinist Railvervoer werk je bij spoorwegondernemingen die goederenvervoer als commerciële activiteit uitvoeren of bij (commerciële) spoorwegondernemingen die het personenvervoer verzorgen. De spoorvoertuigen die ze hebben rijden voornamelijk op het spoorwegennet van Nederland. Je werkplek is voornamelijk in de cabine van de locomotief (in alle mogelijke varianten). Wanneer de trein Lees verder »

Opleidingsinhoud

Tijdens de opleiding leer je hoe je met een trein rijdt op het spoorwegennet. Je leert hoe je jouw weg vind binnen de cabine van een locomotief. Dit kunnen goederen of personentreinen zijn. Jij weet alles over beide na het voltooien van je opleiding. Je leert hoe je omgaat met storingen en onregelmatigheden en leert ervoor zorgen dat reizigers altijd goed geïnformeerd worden en veilig vervoerd Lees verder »

Over ROC van Amsterdam

Wat is het ROC van Amsterdam? Het ROC van Amsterdam is het grootste Regionale Opleidingen Centrum in ons land met vestigingen in Amsterdam, Amstelveen, Hoofddorp en Hilversum. We zijn één van de grootste 'community colleges' in Europa. De school met de meeste beroepsopleidingen Het ROC van Amsterdam biedt je de meeste beroepsopleidingen in de regio. Van eerste monteur, Lees verder »

Wat wordt er van je verwacht

Je bent verantwoordelijk en hebt een affiniteit met treinen. Je bent technisch ingesteld en gemotiveerd om aan de slag te gaan. Daarna is het van belang dat je stressbestendig kunt handelen en het niet erg vind om zelfstandig aan de slag te gaan als het aankomt op je toekomstige werkzaamheden.

Opleidingskosten

Binnen het beroepsonderwijs wordt onderscheid gemaakt tussen les- en cursusgeld. Vanaf je 18e ben je verplicht dit te betalen. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. Deze bijdrage verschilt per school. - Voltijd MBO (BOL): Voor het studiejaar 2023/2024 is het wettelijke collegegeld vastgesteld op € 1.357,-. Neem voor mogelijkheden Lees verder »

Informatie

  Niveau MBO
  Duur 3
  Vormen BOL
  Branches Transport

Instroom / toelatingseisen

Een mbo-opleiding op niveau 3 heet een vakopleiding. De opleiding duurt 3 jaar.
De toelatingseisen voor een vakopleiding zijn:
minimaal vmbo kader. Heb je bijvoorbeeld een vmbo-diploma basisleerweg? Dan voldoe je niet aan de toelatingseisen voor een Lees verder »

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): ROC van Twente
STC mbo college
ROC van Amsterdam
Controle code*: db1e6Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk