Opleiding & Beroep - Opleidingen - Doorstroom MBO Kapper 1 jaar niv 3

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Opleiding "Doorstroom MBO Kapper 1 jaar niv 3" aan

IMKO Opleidingen

Beschrijving opleiding

Heb je het diploma Junior Kapper niveau 2 op zak, dan biedt het kappersvak je nog meer uitdagingen. De doorstroom Kapper opleiding gaat nog een stapje verder. De voltijd (BOL) opleiding Doorstroom Kapper is een vervolg op de Mbo-opleiding Junior Kapper niveau 2. Dit vervolg richt zich op alle aspecten binnen het kappersvak. Doorstroom Mbo Kapper is een intentieve opleiding met veel Lees verder »

Opleidingsinhoud

Tijdens de opleiding komen aanbod: moderne snij- en kniptechnieken, tijdelijk en blijven omvormen, zelfstandig diagnose stellen bij kleur- en structuurbehandelingen, langhaar behandelen en verwerken. In de opleiding Kapper niveau 3 ga je steeds zelfstandiger het vak uitvoeren, beslissingen nemen en junior kappers ondersteunen bij de vakvaardigheden. Kwaliteitszorg en ondernemersvaardigheden Lees verder »

Over IMKO Opleidingen

[b]Over IMKO[/b] Met een beroep in de uiterlijke verzorging weet je hoe je iemands persoonlijkheid tot zijn recht moet laten komen. Je accentueert de sterke kanten van mensen en zorgt dat ze goed in hun vel zitten. IMKO Opleidingen is dé specialist als het om opleidingen in de uiterlijke verzorging gaat. Als grootste particuliere opleidingscentrum in deze branche, verzorgen wij al jaren tal Lees verder »

Opleidingskosten

Inschrijfgeld: € 520,- Opleidingskosten: 13 maandelijkse termijnen van € 470,-. Bij betaling ineens krijg je 5% korting op de opleidingskosten. Materialen: inclusief Boeken: inclusief Examens: Theorie-examens € 40,- per examen (3), Assessment € 105,- (1), Praktijkexamen € 175,- (2) Tarieven kunnen door IMKO worden aangepast. De van toepassing zijnde tarieven zijn de tarieven Lees verder »

Informatie

  Niveau MBO
  Duur 1
  Vormen BOL
  Branches Uiterlijke verzorging

Instroom / toelatingseisen

Voor deze Mbo-3 opleiding dien je in het bezit te zijn van een Mbo-diploma Junior Kapper niveau 2. Voldoende motivatie is uiteraard ook van belang.

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): IMKO Opleidingen
Controle code*: bf0feTyp de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

IMKO Opleidingen