Opleiding & Beroep - Opleidingen - Bestuurskunde/Overheidsmanagement - Urban Studies (voltijd)

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Opleiding "Bestuurskunde/Overheidsmanagement - Urban Studies (voltijd)" aan

Saxion, locatie Deventer

Beschrijving opleiding

De omgeving verandert snel en de wereld lijkt groter dan ooit. De manier waarop wij leven, wonen en werken vraagt om een nieuwe vorm. Hoe vergroten we bijvoorbeeld de leefbaarheid en sociale veiligheid in een wijk? Hoe helpen we bij het realiseren van eigen initiatieven van bewoners? Hoe gaan we om met schooluitval en jeugdwerkloosheid? En wat zijn de gevolgen van de vergrijzing? Bij Lees verder »

Opleidingsinhoud

Wat ga je leren? Als bestuurskundige kijk je vanuit verschillende invalshoeken naar maatschappelijke vraagstukken. Daarom krijg je in de opleiding vakken op het gebied van politicologie, sociologie, recht, beleid en economie. Daarnaast leer je hoe je verschillende partijen bij elkaar brengt. Hiervoor besteden we onder andere aandacht aan netwerken, samenwerken, helder Lees verder »

Over Saxion, locatie Deventer

Bijzonder actief De Saxion Hogescholen, met vestigingen in Deventer, Enschede en Apeldoorn, vormen met ongeveer 20.000 studenten en circa 1.500 medewerkers een van de grootste instellingen voor hoger onderwijs in Oost-Nederland. Saxion biedt een breed scala aan opleidingen in diverse varianten aan. Het onderwijs kan als hoogwaardig, innovatief en ondernemend gekarakteriseerd worden. Studenten Lees verder »

Opleidingskosten

In het hoger onderwijs moet je collegegeld betalen aan de hogeschool of universiteit die door de overheid gefinancierd wordt. Bij een hoger onderwijsinstelling die door de overheid gefinancierd wordt, is het collegegeld voor bepaalde groepen vastgesteld. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. Deze bijdrage verschilt per school. - Voltijdse Lees verder »

Informatie

  Niveau HBO
  Duur 4 jaar
  Vormen Voltijd
  Branches Economie & Financieel, Management & Org.

Instroom / toelatingseisen

Er is voor de aanmelding bij het hoger onderwijs veel veranderd. Je moet je nu uiterlijk op 1 mei aanmelden via Studielink. Verder moet je om te kunnen beginnen met de opleiding Bestuurskunde/Overheidsmanagement, voldoen aan de toelatingseisen van de Lees verder »

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): Saxion
Saxion, locatie Deventer
Controle code*: 2546cTyp de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

Saxion
Saxion, locatie Deventer