Opleiding & Beroep - Opleidingen - VeVa - Vliegtuigonderhoud

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Opleiding "VeVa - Vliegtuigonderhoud" aan

Veiligheid en Vakmanschap Defensie

Beschrijving opleiding

Het vliegend materieel van defensie is het neusje van de zalm op technisch gebied. De vliegtuigen en helikopters zijn actief over de hele wereld en in de meest extreme omstandigheden. De vliegers moeten blind kunnen vertrouwen op hun ‘kist’ en dat is een schone taak voor onder andere de vliegtuigmonteur. Die zorgt ervoor dat het vliegend materieel altijd tip top in orde is zodat de bemanning Lees verder »

Opleidingsinhoud

Bij VEVA Vliegtuigonderhoud leer je alles over het onderhouden en repareren van vliegtuigen en helikopters. Voordat deze gaan vliegen, moeten ze altijd nagelopen worden op eventuele defecten. Alles moet kloppen dus je moet erg precies te werk gaan. Daarnaast leer je hoe je vliegtuigen moet onderhouden. Tijdens de opleiding leer je alles over de materialen die gebruikt worden in vliegtuigen, de Lees verder »

Over Veiligheid en Vakmanschap Defensie

[b]DE VEVA OPLEIDING[/b] Je bent 15 of 16 jaar, hebt (bijna) je VMBO-diploma gehaald en twijfelt nog wat je hierna wilt doen? Dan hebben wij de oplossing voor je: Veiligheid & Vakmanschap. Deze MBO-opleiding van Defensie laat je kennismaken met de Marine, Landmacht en Luchtmacht en bereidt je voor op je eerste functie bij Defensie. Je kunt de opleiding volgen op drie niveaus: niveau 2 duurt Lees verder »

Opleidingskosten

Voor het volgen van de VEVA-opleiding betaal je het wettelijke lesgeld voor de voltijd beroepsopleidende leerweg (BOL). Dit is een vast bedrag dat jaarlijks door het Ministerie wordt vastgesteld. Daarnaast moet je rekening houden met schoolkosten voor bijvoorbeeld boeken en andere middelen die nodig zijn om de opleiding te volgen. Deze kosten kunnen per ROC verschillen.

Informatie

  Niveau MBO
  Duur 18-36 maanden
  Vormen BOL
  Branches Veiligheidsberoepen

Instroom / toelatingseisen

Voor VEVA niveau 3: VMBO-diploma sector Techniek (kader, gemengd of theoretisch) of andere sector met wiskunde en bij voorkeur natuurkunde 1, of diploma Monteur Vliegtuigonderhoud niveau 2, of overgangsbewijs naar 4 HAVO of VWO, of gelijkwaardig buitenlands Lees verder »

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): Veiligheid en Vakmanschap Defensie
Veiligheid en Vakmanschap Defensie
Controle code*: 2c46eTyp de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk