|
Opleiding "Slager" aanSVO vakopleiding food
Beschrijving opleiding
Als Slager ben je breed inzetbaar. Jij weet hoe je vleesproducten, worstsoorten en vleeswaren zelf maakt, maar je hebt ook verstand van voorraadbeheer en inkoop. Je hebt kennis van marketing en weet hoe je de kostprijs van producten berekent. Ook kun je collega’s goed aansturen en begeleiden. En de klant? Die is altijd blij met jouw inspirerende tips en praktische adviezen.
SVO vakopleiding Lees verder »
Opleidingsinhoud
Inhoud van de opleiding
Studenten:
- kunnen verschillende vleesproducten, worstsoorten en vleeswaren produceren.
- hebben inzicht in de marketing van het eigengemaakte assortiment.
- kunnen de voorraad beheren en de inkoop van producten verzorgen.
- kunnen verkoopprijzen voor alle vleesproducten calculeren.
- kunnen sturing geven aan productiemedewerkers
Over SVO vakopleiding food
Werkend leren aan je eigen carrière
Wil je straks aan de slag in een slagerij, supermarkt of in de voedingsmiddelenindustrie? Of werk je al in de sector en wil je een nog betere productiemedewerker, verkoper, winkelslager, chef of manager worden? Dan is hier je kans. Bij SVO gaan werken en leren hand in hand.
Vier dagen per week ben je bezig met je vak, op de vijfde dag zorgt een team Lees verder »
Opleidingskosten
Wettelijk cursusgeld (18 jaar en ouder) € 654,-
Digitaal lesmateriaal, materiaalkosten en licenties € 376,- (wijzigingen voorbehouden)
Het wettelijk cursusgeld wordt vastgesteld door het ministerie van OCW.
|
|
Informatie
Niveau |
MBO |
Duur |
2 jaar |
Vormen |
BBL |
Branches |
Versindustrie |
Instroom / toelatingseisen
Om te kunnen starten met deze opleiding is een afgeronde niveau 2 opleiding Productiemedewerker slagerij nodig.
|
|
Meer resultaten:
Gevonden in andere categorieën:
|
|
|