Opleiding & Beroep - Opleidingen - Technicus gas

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Opleiding "Technicus gas" aan

Edumatch College

Beschrijving opleiding

Na het afronden van de opleiding tot gastechnicus kun je aan de slag als technicus bij bijvoorbeeld energiebedrijven, multimediabedrijven en grote industrieën. Je bent werkzaam in de buitenlucht, onder- of boven de grond en in stations. Ook kan het werk plaatsvinden in publieke en openbare ruimtes. Erg afwisselend dus! Het is mogelijk om internationaal werkzaam te zijn als gastechnicus. Lees verder »

Opleidingsinhoud

Tijdens de opleiding worden verschillende aspecten belicht van het werk als technicus gas. Je leert over de verschillende punten van gasdistributienetwerken en leert over het verhelpen van storingen. Het uitvoeren van metingen en lessen over de veiligheidsvoorschriften zijn daarna ook onderdelen van de opleiding. Je leiderschapskwaliteiten worden tijdens de opleiding ook verder ontwikkeld en je Lees verder »

Over Edumatch College

Het Deltion College is een Regionaal OpleidingenCentrum (ROC) met een zeer breed aanbod van scholings- en opleidingsmogelijkheden in Zwolle en omgeving. Opleidingen waarmee je een sterke start maakt op de arbeidsmarkt. Het Deltion College heeft meer dan 400 opleidingen. Hierdoor lijkt het een grote school, maar de opleidingen zijn verdeeld in herkenbare kleine afdelingen. Deelnemers, Lees verder »

Wat wordt er van je verwacht

Je bent een echte leider en loopt altijd voorop om de rest aan te sturen en te begeleiden. Daarnaast ben je een goede teamplayer die gezamenlijk resultaat kan waarderen. Je kunt zorgvuldig en verantwoordelijk aan de slag en kunt overweg met de meeste machines en installaties na een korte uitleg.

Opleidingskosten

Binnen het middelbaar beroepsonderwijs wordt onderscheid gemaakt tussen les- en cursusgeld. Vanaf je 18e ben je verplicht dit te betalen. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. Deze bijdrage verschilt per school. Voltijd MBO (BOL): Voor het studiejaar 2020/2021 is het wettelijke collegegeld vastgesteld op € 1.202,-. Neem Lees verder »

Informatie

  Niveau MBO
  Duur
  Vormen BBL
  Branches Installatietechniek

Instroom / toelatingseisen

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): Koning Willem I College
Edumatch College
Techniek College Rotterdam
Controle code*: f7b3fTyp de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk