Opleiding & Beroep - Opleidingen - Industrieel lakverwerker

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Opleiding "Industrieel lakverwerker" aan

ROC Tilburg

Beschrijving opleiding

Als industrieel lakverwerker zorg je dat metalen, houten, of kunststof voorwerpen voorzien worden van een verflaag of een (poeder)coating. Je kunt aan het werk in de branches: industriële lakverwerking, jacht schilderen, meubelindustrie, houtbouw, metaalconservering, of de vliegtuigindustrie. Als je van het fijnere werk houdt, dan behandel je fietsen, meubels, magazijnstellingen enzovoort. Ben Lees verder »

Opleidingsinhoud

Dit beroep leer je het beste in de praktijk. Het overgrote deel van de opleiding werk je in een erkend leerbedrijf. Uiteraard word je hier ook begeleid. De rest van de opleiding ben je op school voor (praktijk)lessen.

Over ROC Tilburg

Kiezen voor ROC Midden-Brabant is kiezen voor het beste. Wij bieden je veelzijdig en modern onderwijs en ondanks de grootte van de organisatie ben je beslist geen nummer. Wij staan voor je klaar om je te begeleiden bij je studiekeuze en heb je eenmaal gekozen, dan kun je rekenen op een uitstekende begeleiding. Je kunt bij ons talloze beroepsopleidingen volgen, maar het draait in het leven niet Lees verder »

Wat wordt er van je verwacht

Als industrieel lakverwerker wordt van je verwacht dat je kennis hebt van je vak. Je kent de technieken en producten waarmee je werk. Al deze zaken leer je natuurlijk tijdens je opleiding. Belangrijk is, dat je goed zelfstandig kunt werken en je nauwkeurig en geduldig bent. Je kunt een opdracht van het begin tot het einde naar behoren uitvoeren. Dat wil niet zeggen dat je altijd alleen werkt. Lees verder »

Opleidingskosten

Binnen het middelbaar beroepsonderwijs wordt onderscheid gemaakt tussen les- en cursusgeld. Vanaf je 18e ben je verplicht dit te betalen. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. Deze bijdrage verschilt per school. Voltijd MBO (BOL): Voor het studiejaar 2020/2021 is het wettelijke collegegeld vastgesteld op € 1.202,-. Neem Lees verder »

Informatie

  Niveau MBO
  Duur
  Vormen BBL
  Branches Schilderwerkzaamheden

Instroom / toelatingseisen

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): ROC Friese Poort
ROC Tilburg
ROC van Amsterdam
Controle code*: 901e0Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk