Opleiding & Beroep - Opleidingen - Vakkracht industrieel lakverwerker

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Opleiding "Vakkracht industrieel lakverwerker" aan

ROC van Amsterdam

Beschrijving opleiding

Je hebt al behoorlijk wat ervaring met lakspuiten en (poeder)coating aanbrengen. Zo langzamerhand vind je het tijd worden om wat meer verantwoordelijkheid in je baan te krijgen. Dat kan met de opleiding vakkracht industrieel lakverwerker. Als vakkracht voer je nog steeds het vak van industrieel lakverwerker uit, maar er komt nu meer bij kijken. Je gaat nu al het werk ook plannen en je kunt Lees verder »

Opleidingsinhoud

Dit beroep leer je het beste in de praktijk. Het overgrote deel van de opleiding werk je in een erkend leerbedrijf. Uiteraard word je hier ook begeleid. De rest van de opleiding ben je op school voor (praktijk)lessen.

Over ROC van Amsterdam

Wat is het ROC van Amsterdam? Het ROC van Amsterdam is het grootste Regionale Opleidingen Centrum in ons land met vestigingen in Amsterdam, Amstelveen, Hoofddorp en Hilversum. We zijn één van de grootste 'community colleges' in Europa. De school met de meeste beroepsopleidingen Het ROC van Amsterdam biedt je de meeste beroepsopleidingen in de regio. Van eerste monteur, Lees verder »

Wat wordt er van je verwacht

Uiteraard beheers jij je vak. Je weet precies hoe je lak en/of een coating op producten aanbrengt en weet alle kneepjes van het vak industrieel lakverwerker. Je kunt zelfstandig werken, maar je bent ook in staat om het werk van het hele team in de gaten te houden. Je kunt met (verschillende typen) mensen omgaan. Je bent oplossingsgericht, kunt goed coachen en bent in staat je mensen te motiveren. Lees verder »

Opleidingskosten

Binnen het middelbaar beroepsonderwijs wordt onderscheid gemaakt tussen les- en cursusgeld. Vanaf je 18e ben je verplicht dit te betalen. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. Deze bijdrage verschilt per school. Voltijd MBO (BOL): Voor het studiejaar 2020/2021 is het wettelijke collegegeld vastgesteld op € 1.202,-. Neem Lees verder »

Informatie

  Niveau MBO
  Duur
  Vormen Onbekend
  Branches Schilderwerkzaamheden

Instroom / toelatingseisen

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): ROC Friese Poort
Edumatch College
ROC Tilburg
ROC van Amsterdam
Controle code*: 33470Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk