Opleiding & Beroep - Opleidingen - Systeemontwerper koude- en klimaatsystemen

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Opleiding "Systeemontwerper koude- en klimaatsystemen" aan

Koning Willem I College

Beschrijving opleiding

Na het afronden van de opleiding systeemontwerper koude- en klimaatsystemen ben je werkzaam in de zowel grote als kleine koudetechnische bedrijven. Deze bedrijven voeren werkzaamheden uit in allerlei markten. Je werkt op kantoor en in het veld, op locatie bij de klant. In de opleiding systeemontwerper koude- en klimaatsystemen leer je standaard en niet-standaard werkwijzen te gebruiken, je Lees verder »

Opleidingsinhoud

Tijdens de opleiding behandel je verschillende apparaten die van belang zijn in je werk. Je leert de apparaten monteren en demonteren en leert alles over de installaties die hierbij horen. Daarnaast leer je ook alles over het verzamelen van ontwerpgegevens en maak je berekeningen van koude- en klimaatsystemen. Je leert hoe je klantencontacten het beste kunt onderhouden en hoe je werkzaamheden het Lees verder »

Over Koning Willem I College

GEWOON EEN GOEDE SCHOOL Het Koning Willem I College is een Regionaal Onderwijscentrum voor (v)mbo, mavo, havo, vwo en educatie. Het College verzorgt opleidingen op het gebied van economie, ICT, design, horeca, toerisme, gezondheidszorg, techniek en educatie op verschillende niveaus. Voltijd of deeltijd. Studeren op het Koning Willem I College is niet stoffig en saai. De leerling krijgt Lees verder »

Wat wordt er van je verwacht

Je bent nuchter, denk logisch na en kunt aan de slag op iedere werkplek die je geboden wordt. Dit kan een kantoor zijn, maar mag ook ergens anders zijn. Je bent flexibel ingesteld en beschikt over een goed technisch inzicht. Daarnaast kun je goed overweg met machines en installaties en kun je zelfstandig prima aan de slag.

Opleidingskosten

Binnen het middelbaar beroepsonderwijs wordt onderscheid gemaakt tussen les- en cursusgeld. Vanaf je 18e ben je verplicht dit te betalen. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. Deze bijdrage verschilt per school. Voltijd MBO (BOL): Voor het studiejaar 2020/2021 is het wettelijke collegegeld vastgesteld op € 1.202,-. Neem Lees verder »

Informatie

  Niveau MBO
  Duur
  Vormen BOL
  Branches Installatietechniek

Instroom / toelatingseisen

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): Koning Willem I College
Aventus
Aventus Installatie- & Koudetechniek
Controle code*: 1a9f0Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk