Opleiding & Beroep - Opleidingen - Scheepsbouwer

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Opleiding "Scheepsbouwer" aan

ROC van Amsterdam

Beschrijving opleiding

Na het afronden van de opleiding tot scheepsbouwer kun je aan de slag als scheepsbouwer in de technieksector. Denk bijvoorbeeld aan plaatwerk, pijpenbewerking en lassen. Bedrijven waar je werkzaam kunt zijn als scheepsbouwer zijn bijvoorbeeld toeleveringsbedrijven, transportmiddelenindustrie en offshore. Je bent vaktechnisch goed onderlegd. Zo bewerk en vervorm je materialen, en meet en Lees verder »

Opleidingsinhoud

Tijdens de opleiding leer je alles over het beroep scheepsbouwer. Je krijgt vakken zoals lassen, rekenen en je leert hoe technische tekeningen gelezen moeten worden. ICT en materiaalkennis wordt ook behandeld tijdens de opleiding om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op je toekomstige werkzaamheden. De opleiding zal zich ook richten op het opdoen van praktijk ervaring, je krijgt dus de kans om Lees verder »

Over ROC van Amsterdam

Wat is het ROC van Amsterdam? Het ROC van Amsterdam is het grootste Regionale Opleidingen Centrum in ons land met vestigingen in Amsterdam, Amstelveen, Hoofddorp en Hilversum. We zijn één van de grootste 'community colleges' in Europa. De school met de meeste beroepsopleidingen Het ROC van Amsterdam biedt je de meeste beroepsopleidingen in de regio. Van eerste monteur, Lees verder »

Wat wordt er van je verwacht

Je bent handig, weet van aanpakken en hebt een affiniteit met de scheepsbouw en havens. Je kunt daarnaast na overleg overweg met verschillende machines en installaties en bent een echte teamplayer. Jij waardeert het werk dat je samen met een groep kunt afleveren.

Opleidingskosten

Binnen het middelbaar beroepsonderwijs wordt onderscheid gemaakt tussen les- en cursusgeld. Vanaf je 18e ben je verplicht dit te betalen. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. Deze bijdrage verschilt per school. Voltijd MBO (BOL): Voor het studiejaar 2020/2021 is het wettelijke collegegeld vastgesteld op € 1.202,-. Neem Lees verder »

Informatie

  Niveau MBO
  Duur
  Vormen Onbekend
  Branches Werktuigbouwkunde

Instroom / toelatingseisen

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): Da Vinci College
ROC Kop van Noord-Holland
ROC van Amsterdam
Controle code*: 6e05eTyp de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk