Opleiding & Beroep - Opleidingen - Scheepsbouwer

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Opleiding "Scheepsbouwer" aan

Da Vinci College

Beschrijving opleiding

Na het afronden van de opleiding tot scheepsbouwer kun je aan de slag als scheepsbouwer in de technieksector. Denk bijvoorbeeld aan plaatwerk, pijpenbewerking en lassen. Bedrijven waar je werkzaam kunt zijn als scheepsbouwer zijn bijvoorbeeld toeleveringsbedrijven, transportmiddelenindustrie en offshore. Je bent vaktechnisch goed onderlegd. Zo bewerk en vervorm je materialen, en meet en Lees verder »

Opleidingsinhoud

Tijdens de opleiding leer je alles over het beroep scheepsbouwer. Je krijgt vakken zoals lassen, rekenen en je leert hoe technische tekeningen gelezen moeten worden. ICT en materiaalkennis wordt ook behandeld tijdens de opleiding om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op je toekomstige werkzaamheden. De opleiding zal zich ook richten op het opdoen van praktijk ervaring, je krijgt dus de kans om Lees verder »

Over Da Vinci College

Het Da Vinci College Het Da Vinci College is het regionaal opleidingencentrum voor beroepsonderwijs en volwasseneneducatie in Zuid-Holland Zuid. Ons aanbod bestaat uit: - middelbaar beroepsonderwijs in de administratie, creatieve opleidingen, gezondheidszorg, handel, ict, techniek, voeding en welzijn; - havo en vwo voor volwassenen; - hbo economie en psychologie; - educatie voor Lees verder »

Wat wordt er van je verwacht

Je bent handig, weet van aanpakken en hebt een affiniteit met de scheepsbouw en havens. Je kunt daarnaast na overleg overweg met verschillende machines en installaties en bent een echte teamplayer. Jij waardeert het werk dat je samen met een groep kunt afleveren.

Opleidingskosten

Binnen het middelbaar beroepsonderwijs wordt onderscheid gemaakt tussen les- en cursusgeld. Vanaf je 18e ben je verplicht dit te betalen. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. Deze bijdrage verschilt per school. Voltijd MBO (BOL): Voor het studiejaar 2020/2021 is het wettelijke collegegeld vastgesteld op € 1.202,-. Neem Lees verder »

Informatie

  Niveau MBO
  Duur
  Vormen BBL
  Branches Werktuigbouwkunde

Instroom / toelatingseisen

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): Da Vinci College
ROC Kop van Noord-Holland
ROC van Amsterdam
Controle code*: 3cb13Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk