Opleiding & Beroep - Opleidingen - Gevorderd medewerker Havenoperaties

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Opleiding "Gevorderd medewerker Havenoperaties" aan

STC mbo college

Beschrijving opleiding

Jij wordt als gevorderd medewerker dé schakel tussen de coördinator havenoperaties en de medewerker havenoperaties. Je bedient de machines die worden ingezet bij het laden en lossen en tijdens het vastzetten beheer jij de controle rondom dit proces. Je bent oplossingsgericht als er zich een probleem voordoet en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.

Opleidingsinhoud

Er zijn een aantal standaard vakken bij de opleiding tot gevorderd medewerker havenoperaties, zoals Nederlands, rekenen en burgerschap. Buiten die vakken om verdiep jij je in het werken met grote machines als vorkheftrucks, terminaltrekkers en laadschoppen. Je leert alles over de opslag van containers en hoe je deze op een veilige manier overlaad en/of vervoerd.

Over STC mbo college

Het Scheepvaart en Transport College in Rotterdam is wereldwijd toonaangevend op het gebied van opleidingen voor operationele en management functies in de logistieke- en transportketen en de procesindustrie. Het Scheepvaart en Transport College is door het Nederlandse Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen erkend als enige vakschool voor scheepvaart, logistiek en Lees verder »

Wat wordt er van je verwacht

Dag en nacht komen er (internationale) schepen aan, kortom drukte! Jij bent stressbestendig en weet in drukke periodes het overzicht te houden zodat de werkzaamheden goed verlopen. Je werkt nauwkeurig en stelt veiligheid voorop. De haven is 24 uur per dag actief, het werken in ploegen is voor jou geen probleem.

Opleidingskosten

Binnen het middelbaar beroepsonderwijs wordt onderscheid gemaakt tussen les- en cursusgeld. Vanaf je 18e ben je verplicht dit te betalen. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. Deze bijdrage verschilt per school. Voltijd MBO (BOL): Voor het studiejaar 2020/2021 is het wettelijke collegegeld vastgesteld op € 1.202,-. Neem Lees verder »

Informatie

  Niveau MBO
  Duur 2-3
  Vormen BBL
  Branches Logistiek, Transport

Instroom / toelatingseisen

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): STC mbo college
Controle code*: 0d8d3Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

STC mbo college