Opleiding & Beroep - Opleidingen - Zorgtechnicus

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Opleiding "Zorgtechnicus" aan

Gilde Opleidingen

Beschrijving opleiding

Als technicus in de zorg installeer je elektrotechnische of ict-apparatuur en systemen die worden ingezet bij zorgverlening, bijvoorbeeld in ziekenhuizen. Je werkzaamheden zijn het installeren van deze machines, maar ook het contact houden met artsen en/of verpleegkundigen. Je zorgt ervoor dat de specialisten hun werk optimaal kunnen uitvoeren, met behulp van technische middelen.

Opleidingsinhoud

Je krijgt zowel les in technische vakken, als in medische vakken. De medische vakken gaan voornamelijk over het menselijk lichaam en geeft je alle informatie die je nodig hebt om te communiceren met professionals uit de medische wereld. Je krijgt bijvoorbeeld vakken zoals anatomie, fysiologie en ziektebeelden. Aan de andere kant krijg je natuurlijk de technische vakken. Denk daarbij aal Lees verder »

Over Gilde Opleidingen

Meester in scholing Gilde Opleidingen is het Regionaal Opleidingen Centrum voor Midden- en Noord-Limburg. Een centrum dat is ingebed in de regio Midden- en Noord-Limburg en dat is afgestemd op de behoeften in deze regio en opleidingen verzorgt waar mensen verder mee kunnen. Gilde Opleidingen is onze naam en 'Meester in scholing' is ons motto. Wij hebben hiervoor gekozen omdat we streven Lees verder »

Wat wordt er van je verwacht

Je wilt graag mensen helpen en hebt ook een passie voor techniek! Je kunt goed communiceren en heb te allen tijde een professionele houding.

Opleidingskosten

Binnen het beroepsonderwijs wordt onderscheid gemaakt tussen les- en cursusgeld. Vanaf je 18e ben je verplicht dit te betalen. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. Deze bijdrage verschilt per school. - Voltijd BOL: Voor het studiejaar 2018/2019 (start 1 september) is het wettelijke collegegeld vastgesteld op € 1.155,00 Neem voor Lees verder »

Informatie

  Niveau MBO
  Duur 3-4
  Vormen BBL
  Branches Gezondheidszorg, Welzijn

Instroom / toelatingseisen

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): Vista College
Gilde Opleidingen
ROC Kop van Noord-Holland
Controle code*: 98fe8Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk