Opleiding & Beroep - Opleidingen - Allround hospitality medewerker

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Opleiding "Allround hospitality medewerker" aan

Gilde Opleidingen

Beschrijving opleiding

Je kunt op verschillende plekken aan het werk. Denk aan een hotel, restaurant of een bedrijf wat zich richt op toerisme. Binnen het bedrijf ben jij het visitekaartje. Je zorgt ervoor dat de gasten tevreden zijn en met een lach de deur uit gaan. De werkzaamheden lopen heel erg uiteen, dit hangt af van het bedrijf waar je gaat werken. 1 ding staat centraal: je bent veel in contact met mensen!

Opleidingsinhoud

Er zijn een aantal basisvakken die je moet volgen tijdens de opleiding. Dit zijn onder andere Nederlands en rekenen. Daarnaast leer je natuurlijk ook Engels én nog een andere vreemde taal, deze mag je zelf kiezen (keuze uit een aantal talen). Je leert daarbij alles over het ontvangen, verzorgen en tevreden stellen van gasten. Je gaat leren hoe je reserveren beheert, maar ook hoe je gesprekken Lees verder »

Over Gilde Opleidingen

Meester in scholing Gilde Opleidingen is het Regionaal Opleidingen Centrum voor Midden- en Noord-Limburg. Een centrum dat is ingebed in de regio Midden- en Noord-Limburg en dat is afgestemd op de behoeften in deze regio en opleidingen verzorgt waar mensen verder mee kunnen. Gilde Opleidingen is onze naam en 'Meester in scholing' is ons motto. Wij hebben hiervoor gekozen omdat we streven Lees verder »

Wat wordt er van je verwacht

Het zit eigenlijk al in de naam, hospitality betekend gastvrijheid. Je bent dus ontzettend vriendelijk en graag met mensen in contact. Je voornaamste doel is om mensen te helpen en tevreden te stellen. Daarnaast kun je goed met anderen samen werken en vind je het niet erg om onregelmatige tijden te werken.

Opleidingskosten

Binnen het beroepsonderwijs wordt onderscheid gemaakt tussen les- en cursusgeld. Vanaf je 18e ben je verplicht dit te betalen. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. - Voltijd MBO (BOL): Voor het studiejaar 2021/2022 is het wettelijke collegegeld vastgesteld op € 608,-. Neem voor mogelijkheden m.b.t. studiefinanciering contact op met Lees verder »

Informatie

  Niveau MBO
  Duur 2-3
  Vormen BOL, BBL
  Branches Horeca, Toerisme

Instroom / toelatingseisen

Een mbo-opleiding op niveau 3 heet een vakopleiding. De opleiding duurt 3 jaar.
De toelatingseisen voor een vakopleiding zijn:
minimaal vmbo kader. Heb je bijvoorbeeld een vmbo-diploma basisleerweg? Dan voldoe je niet aan de toelatingseisen voor een Lees verder »

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): ROC Mondriaan
Gilde Opleidingen
ROC van Twente
ROC van Amsterdam
Curio
Curio
Controle code*: 5501aTyp de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Meer over het werkveld:

Meer informatie over werken in de Horeca vind je op de site van het Horeca Branche Instituut.
http://www.horeca.nl