|
Opleiding "Traiteur" aanSVO vakopleiding food
Beschrijving opleiding
Als traiteur bij een foodbedrijf weet je precies hoe je de lekkerste en meest verrassende traiteurgerechten maakt. Je hebt een groot aantal verschillende bereidingstechnieken onder de knie en kent de snijtechnieken. Je maakt niet alleen producten, je weet ook precies hoe je ze aantrekkelijk presenteert én promoot. Welke wensen een klant ook heeft, jij stelt zonder moeite een compleet Lees verder »
Opleidingsinhoud
Dit leer je:
• Je leert verschillende bereidingstechnieken
• Je doet uitgebreide kennis op van verschillende productgroepen
• Je leert over communicatie en marketing.
• Je leert over logistiek en financieel
• Je leert medewerkers aan te sturen
Zo werkt leren bij SVO
SVO vakopleiding food is dé mbo-opleidingsexpert in de foodbranche. Onze opleidingen sluiten goed
aan op Lees verder »
Over SVO vakopleiding food
Werkend leren aan je eigen carrière
Wil je straks aan de slag in een slagerij, supermarkt of in de voedingsmiddelenindustrie? Of werk je al in de sector en wil je een nog betere productiemedewerker, verkoper, winkelslager, chef of manager worden? Dan is hier je kans. Bij SVO gaan werken en leren hand in hand.
Vier dagen per week ben je bezig met je vak, op de vijfde dag zorgt een team Lees verder »
Opleidingskosten
Wettelijk cursusgeld (18 jaar en ouder) € 730,-
Digitaal lesmateriaal, materiaalkosten en licenties € 400,50- (wijzigingen voorbehouden)
Het wettelijk cursusgeld wordt vastgesteld door het ministerie van OCW.
|
|
Informatie
Niveau |
MBO |
Duur |
3-4 |
Vormen |
BBL |
Branches |
Versindustrie |
Instroom / toelatingseisen
Om met de opleiding Traiteur te kunnen starten, heb je een afgeronde vmbo- (kader, theoretisch of gemengde leerweg), vbo- of lbo-opleiding nodig, of een mbo-diploma niveau 2 of een overgangsbewijs naar 4 havo.
Na je aanmelding nemen we contact met je op voor Lees verder »
|
|
Meer resultaten:
Gevonden in andere categorieën:
|
|
|