Opleiding & Beroep - Opleidingen - Integrale Veiligheidskunde

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Opleiding "Integrale Veiligheidskunde" aan

De Haagse Hogeschool

Beschrijving opleiding

Wanneer je de studie Integrale Veiligheidskunde hebt afgerond kun je bij veel verschillende bedrijven en instellingen aan het werk. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld overheidsinstanties, non-profit of beveiligingsbedrijven. Wanneer je de opleiding Integrale Veiligheidskunde hebt afgerond kun je aan het werk gaan als dienstverlener, projectmanager of bijvoorbeeld beleidsmedewerker. Je Lees verder »

Opleidingsinhoud

Het eerste jaar van de studie Integrale Veiligheidskunde is meer een oriëntatie op je toekomstige beroepsveld. Je krijgt dus een indruk van het beroep. De opleiding Integrale Veiligheidskunde is vooral praktijkgericht en geeft je veel zelfverantwoordelijkheid. De hoofdfase bestaat uit de laatste drie jaar van je opleiding. In deze jaren leer je omgaan met de complexiteit van veiligheid en Lees verder »

Over De Haagse Hogeschool

Over De Haagse Hogeschool Op De Haagse Hogeschool draait het om nadenken, om kennis vergaren. Of je nu bij ons studeert, bij ons in dienst bent of met ons samenwerkt. Wij maken je nieuwsgierig, zetten je aan het denken. Bonte verzameling We stimuleren onze studenten vragen te stellen en antwoorden te zoeken, bij alles wat ze doen. Met die Haagse Aanpak ontdekken en ontwikkelen we talent. Op Lees verder »

Wat wordt er van je verwacht

Wanneer je kiest voor de opleiding Intergrale Veiligheidskunde is het belangrijk dat je betrokken bent bij maatschappelijke en politieke ontwikkelingen. Het is belangrijk dat je tijdens je werkzaamheden oog hebt voor standpunten en doelstellingen van anderen. Je voert je werkzaamheden bijna altijd in teamverband uit, het is daarom belangrijk dat je goed kunt samenwerken met veel verschillende Lees verder »

Opleidingskosten

In het hoger onderwijs moet je collegegeld betalen aan de hogeschool of universiteit. Bij een hoger onderwijsinstelling die door de overheid gefinancierd wordt, is het collegegeld voor bepaalde groepen vastgesteld. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. Deze bijdrage verschilt per school. - Voltijdse opleiding (VTO): Voor het studiejaar Lees verder »

Informatie

  Niveau HBO
  Duur 4
  Vormen Voltijd, Deeltijd, Duaal
  Branches Maatschappij, Veiligheidsberoepen

Instroom / toelatingseisen

Voor de actuele eisen aan de vooropleiding verwijzen we je naar de website van de aanbieder.

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): Avans Hogeschool
Hogeschool Utrecht
NHL Stenden Hogeschool
Saxion
Saxion, locatie Deventer
De Haagse Hogeschool
Controle code*: a042eTyp de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk