Opleiding & Beroep - Opleidingen - Autospuiter

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Opleiding "Autospuiter" aan

Friesland College

Beschrijving opleiding

Als autospuiter werk je bij diverse autobedrijven, zoals autogarages(autoherstelbedrijven), autofabrieken en gespecialiseerde spuiterijen. Je gaat dus aan het werk in de carrosseriebranche. Jouw werkzaamheden voer je uit in de werkplaats. Als autospuiter zorg je ervoor dat de kleur van de auto er zo uit komt te zien zoals je van tevoren doorkrijgt. Je bereidt de behandeling helemaal voor. Lees verder »

Opleidingsinhoud

Tijdens de opleiding leer je alles over de verschillende aspecten die bij je toekomstige beroep horen. Je leert hoe materiaal en gereedschap moet worden gebruikt zoals verfspuiten of schuurmachines. Je leert hoe voertuigen voorbereidt moeten worden op nieuwe laklagen en hoe onderdelen moeten worden beschermd. Het leren monteren en demonteren van bepaalde onderdelen is een belangrijk onderdeel van Lees verder »

Over Friesland College

Leren bij het Friesland College Bij het Friesland College leer je praktijkgestuurd. Je volgt een opleiding die afgestemd is op jouw doel: wat wil je worden, wat moet je daarvoor weten en kunnen én via welke route kun je dit bereiken. Je stelt dit aan het begin van je opleiding vast, samen met je coach. Vervolgens ga je werken aan opdrachten die voor jou belangrijk, interessant en uitdagend Lees verder »

Wat wordt er van je verwacht

Je bent secuur in je werk en levert altijd strakke resultaten af. Je hebt een affiniteit met voertuigen en logistiek en knutselt maar wat graag aan auto’s. Je hebt een nauwkeurige instelling, werkt graag met je handen en bent creatief.

Opleidingskosten

Binnen het beroepsonderwijs wordt onderscheid gemaakt tussen les- en cursusgeld. Vanaf je 18e ben je verplicht dit te betalen. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals reiskosten, boekenkosten, etc. Deze bijdrage verschilt per school. - Voltijd BOL: Voor het studiejaar 2019/2020 (start 1 september) is het wettelijke collegegeld vastgesteld op € 1.168,- Neem voor Lees verder »

Informatie

  Niveau MBO
  Duur 2-3
  Vormen BBL
  Branches Carrosserietechniek

Instroom / toelatingseisen

Voor de basisberoepsopleiding (niveau 2) gelden geen toelatingseisen als er geen assistentopleiding is die opleidt voor hetzelfde beroep. Maar als deze er wel is gelden de volgende toelatingseisen:
basisberoepsgerichte leerweg of kaderberoepsgerichte Lees verder »

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): ROC Mondriaan
Koning Willem I College
Friesland College
Edumatch College
ROC van Twente
mboRijnland
ROC Leiden
Summa College
ROC van Amsterdam
Rijn IJssel
Noorderpoort
ROC West Brabant - Radius College
Automotive College
Automotive College
Techniek College Rotterdam
Curio
Curio
Controle code*: 989d7Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Beroepen bij deze opleiding:

Autospuiter (2)