|
Kok
Beschrijving beroep
In de keuken ben je bezig met het maken en voorbereiden van gerechten die op de menukaart van het hotel, restaurant, bistro of eetcafé staan. Je bent bezig met snijden van groenten, het maken van sauzen, het klaarmaken van vlees en natuurlijk het koken. Je weet precies hoe je het beste gerechten kunt bereiden en welke ingrediënten goed bij elkaar passen. Daarnaast bedenk je ook nieuwe menu's, Lees verder »
Wat wordt er van je verwacht
Je houdt van lekker eten en koken. Je smaakpapillen zijn dan ook goed ontwikkeld! Je werk is erg verschillend omdat je de ene keer voor weinig en de andere keer voor veel mensen moet koken. Hierbij houd je natuurlijk ook rekening met de wensen van de klant, want niet iedereen heeft dezelfde smaak. Het is als kok ook belangrijk om de keuken netjes en schoon is, zodat de gerechten op een Lees verder »
|
|
Informatie
Salaris |
Er zijn van dit beroep geen salarisgegevens bekend. |
Branches |
Horeca |
|
|
Meer resultaten:
Gevonden in andere categorieën:
Meer over het werkveld:
Meer informatie over werken in de Horeca vind je op de site van het Horeca Branche Instituut.
http://www.horeca.nl
|
|
|