|
Gespecialiseerd kok
Beschrijving beroep
Je bereidt bijzondere, creatieve en luxe gerechten. Je werkt onder leiding van de chef-kok of souschef. Zij geven jou opdrachten en jij zorgt dat dit verdeeld wordt onder de teams van de aparte parties. Je hebt een coördinerende en leidinggevende rol over de verschillende parties. Voordat je begint met het maken van gerechten, zorg je voor een planning. Hierin bepaal je in welke volgorde de Lees verder »
Wat wordt er van je verwacht
In dit beroep ben je constant op zoek naar nieuwe ideeën en mogelijkheden voor verbetering van gerechten. Je moet dus creatief en gemotiveerd zijn om onderscheidend te zijn. Je bekijkt wat voor trends en ontwikkelingen er zijn op het gebied van menugangen en gerechten. Omdat je een leidinggevende rol hebt, moet je leerlingen en collega’s met minder ervaring coachen en begeleiden.
Spreken de Lees verder »
|
|
Informatie
Salaris |
Er zijn van dit beroep geen salarisgegevens bekend. |
Branches |
Horeca |
|
|
Meer resultaten:
Gevonden in andere categorieën:
Meer over het werkveld:
Meer informatie over werken in de Horeca vind je op de site van het Horeca Branche Instituut.
http://www.horeca.nl
|
|
|