Opleiding & Beroep - Opleidingen - Voeger

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Voeger

Beschrijving opleiding

Als Voeger/Gevelbehandelaar ben je werkzaam bij een aannemer van steenachtige gevelwerken, veelal voegbedrijf genoemd. De meeste bedrijven zijn gespecialiseerde bedrijven in voegen, gevelreinigen of gevelbehandelen, maar er zijn ook bedrijven die alle disciplines in huis hebben. Dat zijn over het algemeen de grotere bedrijven die beschikken over gespecialiseerde ploegen. Je werkt in de nieuwbouw Lees verder »

Opleidingsinhoud

Tijdens je opleiding leer je alles over voegen. Hierbij kun je denken aan de functie van voegen of het aanzicht dat het oplevert bij verschillende bouwconstructies. Hier moet goed over nagedacht worden en daarom ben jij na de opleiding een expert over de mogelijkheden. Je leert hoe je voegsel maakt en waarbij op gelet moet worden als het gaat om kleur.

Wat wordt er van je verwacht

Je hebt een ondernemende instelling en bent handig aangelegd. Hard werken is voor jou geen probleem. Het afwisselende werk als het gaat om werkplekken als voeger zijn voor jou geen probleem. Je bent flexibel en kunt zelfstandig op iedere plek aan de slag. Je bent gericht op kwaliteit en kunt binnen een team prima aan de slag om het beste werk mogelijk af te leveren.

Opleidingskosten

Binnen het beroepsonderwijs wordt onderscheid gemaakt tussen les- en cursusgeld. Vanaf je 18e ben je verplicht dit te betalen. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. Deze bijdrage verschilt per school. - Voltijd MBO (BOL): Voor het studiejaar 2023/2024 is het wettelijke collegegeld vastgesteld op € 1.357,-. Neem voor mogelijkheden Lees verder »

Informatie

  Niveau MBO
  Duur 2
  Vormen BOL, BBL
  Branches Afbouw, Bouw, Bouwkundig onderhoud

Instroom / toelatingseisen

Een mbo-opleiding op niveau 2 heet een basisberoepsopleiding. Wil je bijvoorbeeld verkoper of medewerker financiële administratie worden? Dan kan je terecht bij een basisberoepsopleiding op niveau 2. De toelatingseisen voor dit niveau mbo-studies zijn Lees verder »

Kans op stage / werk

Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten
Veel kansVeel
Voldoende kansVoldoende
In evenwichtIn evenwicht
Weinig kansWeinig
Zeer weinig kansZeer weinig

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): Alfa College
Controle code*: 16a28Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

Alfa College