Opleiding & Beroep - Opleidingen - Monteur steigerbouw

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Monteur steigerbouw

Beschrijving opleiding

Na het afronden van de opleiding monteur steigerbouw kun je aan de slag bij bedrijven die gespecialiseerd zijn in steigerbouw of steigerbouw behoeven, van schilders en metselaars tot lassers en stralers. De werkzaamheden vinden plaats op de bouwplaats voor bijvoorbeeld nieuwbouw en restauratieprojecten. Je bent verantwoordelijk voor de montage en demontage van de steigers en Lees verder »

Opleidingsinhoud

Veiligheid is de meest belangrijke factor als monteur steigerbouw. Daarom leer je tijdens de opleiding monteur steigerbouw exact hoe de steigeronderdelen in elkaar zitten, wat de verschillen tussen steigers zijn en hoe je de steiger veilig maakt. Standaard bij deze opleiding krijg je te maken met de vakken Nederlands, Engels, rekenen en burgerschap.

Wat wordt er van je verwacht

Je bent niet bang voor hoogtes en bent flexibel ingesteld. Wisselende werkplekken zijn geen probleem en je beschikt over een goed ruimtelijk inzicht. Je bent altijd handig en gemotiveerd geweest om aan de slag te gaan. Daarnaast ben je een goede teamplayer en ga je gezamenlijk graag voor het beste resultaat.

Opleidingskosten

Binnen het beroepsonderwijs wordt onderscheid gemaakt tussen les- en cursusgeld. Vanaf je 18e ben je verplicht dit te betalen. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. Deze bijdrage verschilt per school. - Voltijd MBO (BOL): Voor het studiejaar 2023/2024 is het wettelijke collegegeld vastgesteld op € 1.357,-. Neem voor mogelijkheden Lees verder »

Informatie

  Niveau MBO
  Duur 1-2
  Vormen BBL
  Branches Bouw

Instroom / toelatingseisen

Een mbo-opleiding op niveau 2 heet een basisberoepsopleiding. Wil je bijvoorbeeld verkoper of medewerker financiële administratie worden? Dan kan je terecht bij een basisberoepsopleiding op niveau 2. De toelatingseisen voor dit niveau mbo-studies zijn Lees verder »

Kans op stage / werk

Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten
Veel kansVeel
Voldoende kansVoldoende
In evenwichtIn evenwicht
Weinig kansWeinig
Zeer weinig kansZeer weinig

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): Edumatch College
Controle code*: 69c46Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

Edumatch College