Opleiding & Beroep - Opleidingen - Financial Services Management (FSM)

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Financial Services Management (FSM)

Beschrijving opleiding

Nadat je de opleiding "Hoger onderwijs voor de Financiële en Zakelijke Dienstverlening" hebt afgerond zul je waarschijnlijk gaan werken in de financiële dienstverlening. De financiële dienstverlening is één van de grootste werkgevers in Nederland. Circa 1 op de 3 Nederlanders werkt in deze branche. In de praktijk zul je naar alle waarschijnlijkheid voornamelijk bezig zijn met het adviseren Lees verder »

Opleidingsinhoud

De propedeuse, het eerste jaar van de opleiding, is een oriënterende en selecterende fase die de basis van de opleiding vormt. De periode is bedoeld om keuzes te maken voor de hoofdfase. Tijdens de propedeutische fase neem je deel aan een aantal projecten die gericht zijn op verschillende facetten van het bedrijfsleven. Naast je deelname aan projecten, volg je ook colleges die voornamelijk Lees verder »

Ervaringsverhaal

Vraag 1 door Christiaan: Wat voor voor-opleiding heb je gedaan? Ik heb VWO (Atheneum) in 6 jaar afgerond op het Christelijk Lyceum Delft Vraag 2 door Carmen: Zou je met zo'n studie als Economics & Business ook minister van economische zaken kunnen worden? Of moet je dan heel iets anders doen? E&B is de perfecte studie om een basis te leggen voor een brede algemene economische kennis. Deze Lees verder »

Meer ervaringen:
Ervaringen van Daniël
Ervaringen van Jasper

Wat wordt er van je verwacht

Je moet goed met klanten om kunnen gaan en dus zijn goede communicatieve vaardigheden belangrijk. Je moet zeer nauwkeurig kunnen werken en cijfermatig inzicht hebben. Je vindt het leuk om onderzoek te doen en aan de hand van de verkregen resultaten een goed advies uit te brengen. Je vindt het leuk om met bijvoorbeeld hypotheken en verzekeringen te werken.

Opleidingskosten

In het hoger onderwijs moet je collegegeld betalen aan de hogeschool of universiteit. Bij een hoger onderwijsinstelling die door de overheid gefinancierd wordt, is het collegegeld voor bepaalde groepen vastgesteld. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. Deze bijdrage verschilt per school. - Voltijdse opleiding: Volg je een voltijdse opleiding Lees verder »

Informatie

  Niveau HBO
  Duur 4
  Vormen Voltijd
  Branches Communicatie & Marketing, Economie & Financieel, Management & Org.

Instroom / toelatingseisen

Voor de actuele eisen aan de vooropleiding verwijzen we je naar de website van de aanbieder.

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): Christelijke Hogeschool Windesheim
NHL Hogeschool
Controle code*: 221d4Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk