/ home / over deze site / volwassenen / ik wil zien welke kanten ik op kan  

Terug

verkleinen vergroten

Ik wil zien welke kanten ik op kan


Wilt u weten waar uw interesses liggen? Klik dan op het tabblad ‘Testen’. De verschillende tests ziet u dan op een rijtje staan. Kies er een uit, de test start meteen. De tests leren u veel over uzelf. Met die informatie kunt u daarna verder op zoek naar een opleiding of beroep.

Heeft u bepaalde diploma’s en wilt u weten wat u daarmee kunt? Klik dan op het tabblad ‘Zoeken’. Typ de naam in van de opleiding die u heeft gevolgd. Vink het vakje ‘Opleidingen’ aan. Klik op ‘Zoeken’.
U krijgt nu de gevonden opleidingen te zien. U kunt doorklikken voor meer informatie. Daar vindt u informatie over bijpassende beroepen en eventuele vervolgopleidingen. Ook vindt u er informatie over de kans op stage en werk met de betreffende opleiding.

Heeft u werkervaring in een bepaalde sector en wilt u weten welke mogelijkheden er nog meer in die sector zijn? Klik dan op het tabblad ‘Oriënteren’. Klik vervolgens op ‘Sectoren’. Zoek de sector op waarin u werkervaring heeft. Als u erop klikt, ziet u een omschrijving van deze sector. U kunt doorklikken naar de bijbehorende opleidingen en beroepen.

 

Speciaal voor:

Werkgevers
Decanen
Ouders

Meer:

Partners