/ home / over deze site / volwassenen / ik wil wat bijleren  

Terug

verkleinen vergroten

Ik wil wat bijleren


Als u wat wilt bijleren, heeft u meerdere mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor een volledige opleiding, die u in voltijd of in deeltijd kunt volgen. Ook kunt u kiezen voor een leerbaan, waarbij u een opleiding combineert met een leerplaats bij een bedrijf. Ten slotte kunt u kiezen voor een kortdurende cursus, die u meestal naast uw dagelijkse werkzaamheden kunt doen. Over al deze mogelijkheden vindt u meer informatie op deze site.

Wilt u een volledige opleiding volgen (in voltijd of deeltijd) of zoekt u een leerbaan? Klik dan op het tabblad ‘Zoeken’. Typ in het zoekvenster de naam van de opleiding in die u wilt gaan volgen. Vink het vakje 'Opleidingen' aan en klik op 'Zoeken'.
Bij de verfijningsoptie ‘Opleidingsvorm’ kunt u de gevonden opleidingen nu filteren op voltijdse opleidingen, deeltijdopleidingen en duale combinaties van leren en werken.

Wilt u een cursus volgen? Klik dan op het tabblad ‘Zoeken’. Typ in het zoekvenster de naam van de cursus in die u wilt gaan volgen. Vink het vakje 'Cursussen' aan en klik op 'Zoeken'. Verfijn uw zoekvraag als er veel resultaten verschijnen. Kies bijvoorbeeld een regio of een niveau.

 

Speciaal voor:

Werkgevers
Decanen
Ouders

Meer:

Partners